AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okul kantini nasil kiralanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Okul kantini nasıl kiralanır?​

Kantinin nasıl kiralanır konusunda Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 20.maddesinde düzenlemeler vardır. Okul Aile Birlikleri kantin ve benzeri yerleri öncelikle işletmecilere kiralama usulü ile işlettirir veya işletmecinin bulunmadığı durumlarda işletir.
Okul aile birliği okul kıyafeti satabilir mi?
“OKUL KIYAFETLERİ KANUNEN ZORUNLULUKTUR” Okul kıyafetleri Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimlerinin isteğiyle hazırlanan bir taleptir. Onlar isterler ve esnaflar bunu üretip satarlar. Okul kıyafetleri kanunen ve yönetmeliklere göre bir zorunluluktur. 4 yılda bir karar veriliyor.

Okul kantini açmak için ne gerekli?​

2- Kantinlerde, alanlarında ustalık belgesi, işyeri açma belgesi, kalfalık belgesi, mesleki ve teknik eğitim diploması ve kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip ve eğitim ve öğretim ortamına ve öğrenci psikolojisine uyum sağlayabilecek kişiler istihdam edilir.
Okul kantin ihalesi nasil feshedilir?
MADDE-10: Sözleşme Feshi: İdare bu şartnameye uymayan işleticinin sözleşmesini fesih eder ve kati teminatını idareye gelir kaydeder. İhale üzerinde bırakılan kişinin bu şartnamedeki hususları yerine Page 4 4/4 getirmemesi durumunda sözleşme kendiliğinden fesih olur.
Madde 9- Kira süresi ve yıllık artışlar: Sözleşmenin süresi beş yıl olup bu beş yıllık işletme süresi sözleşmenin feshini gerektiren nedenler yoksa Okul Aile Birliği Yönetiminin kararı ile en fazla 5 yıl süreyle uzatılabilir. Kiralama işleminde ilk yıl kira bedeli ihale bedelidir.
Okul kantin ihale komisyonu kimlerden oluşur?
İHALE KOMİSYON ÜYELERİ KİMLERDEN OLUŞUR? Kaymakamlık Onayı ile görevlendirilen; ○ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü –Başkan ○ Okul Aile Birliği Başkanı-Üye ○ Defterdarlık Temsilcisi-Üye kişilerinden oluşur.

Okul kantinleri ne kadar kazanıyor?​

2021 Kantin Görevlisi Maaşları Kantin Görevlisi maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Kantin Görevlisi maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.700 – TL’dir.
Kantin ihalesine kimler katılabilir?
MADDE-7: İhaleye Katılacaklar: İhaleye sadece gerçek kişiler bizzat veya vekilleri vasıtası ile katılabilirler.

Geri