AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oku Kitabini Al armaganini ordu ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Oku Kitabını Al armağanını ordu ne zaman?​

Ordu Valiliği himayelerinde Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ilimiz genelinde resmi/özel okul ve kurumlarda öğrenim gören 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıf ve lise öğrencilerimizi hedef alan “Oku Kitabını Al Armağanını” projesi yürütülecektir.

Ordu ilçe milli eğitim müdürü kim?​

Millî Eğitim Bakanlığımızca Ordu İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 04.05.2020 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.
Fatsa ilçe milli eğitim müdürü kimdir?
More. Törenin açılış konuşmasını Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya gerçekleştirdi.
Levent Yazıcı Kimdir?
1989-2011 yılları arasında farklı illerde öğretmenlik, eğitim yöneticiliği ile eğitim müfettişliği ve başkanlığı yaptı. İstanbul’da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı.

Il milli eğitim müdürü kimdir?​

Ömer Faruk Yelkenci’nin yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı getirildi.

Turan Akpınar nereli?​

TURAN AKPINAR KİMDİR? Turan Akpınar, Kastamonu’da doğmuştur. İlkokulunu Sarpunalıca köyünde tamamladıktan sonra ortaokulu Kastamonu’da, lise hayatını ise İstanbul’da tamamlamıştır.
Fatsada kaç tane okul var?
İlçemiz genelinde toplam 67 eğitim kurumu bulunmaktadır. Toplam 942 derslik, 1.119 şube, 22.529 öğrenci ve 1.566 kadrolu öğretmen görev yapmaktadır.
Kitap Yarışması 2022 ne zaman?
Katılımların ücretsiz olduğu, yaş sınırlamasının bulunmadığı yarışma https://yarisma.eyupsultan.bel.tr/ web sitesi üzerinden 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü 21.00 – 21.50 saatleri arasında yapılacak.

Levent Yazici nereye atandi?​

İstanbul’da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı. 27 Ağustos 2018’de İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Levent Özil kimdir?​

1974 Tosya/Kastamonu doğumlu olan Levent ÖZİL ilkokul ve ortaokulu Tosya’da, liseyi Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rekreasyon Yönetimi alanında yaptı.
Levent Yazıcı Kimdir Biyografisi?
Istanbul il milli eğitim müdürü kim 2022?
Anneler Günü vesilesiyle İl Müdürümüz Sayın Levent Yazıcı bir mesaj yayınladı.

Geri