AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Okey markasi hangi ulkenin?

Editör

Yeni Üye

Okey markası hangi ülkenin?​

Okey 1991 yılında Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı desteğiyle piyasaya sürülen doğum kontrolü ve jel-kayganlaştırıcılar markasıdır. Eczacıbaşı Topluluğu Tüketim Ürünleri Grubu tarafından üretilmektedir.

Ok kimin?​

Ok kimin?
Ok şiiri – Yahya Kemal Beyatlı

Durex hangi ülkenin malı?​

Durex, İngiliz şirketi SSL International tarafından üretilen güvenli seks için kontraseptif (doğum kontrolü) ürünleri için kullanılan ticari addır. 2010 yılında ayak bakım serisi Dr. Scholl’s markası ile birlikte 3,9 milyar $ karşılığında Reckitt Benckiser tarafından satın alındı.

Ok ne zaman kuruldu?​

Ok ne zaman kuruldu?
En eski ok veya mızrak ucu Güney Afrika kıyılarında bulunmuş ve 71000 yıl öncesinden kalmadır, fakat bunlar atlatl ile atılan ucu taş temrenli mızrak ya da sivri çubuklar olabilir. Olası en eski yay buluntusu 17500-18000 yıl öncesinden kalmadır ve Almanya’nın Mannheim-Vogelstang bölgesinde bulunmuştur.

OK prezervatif kime ait?​

Eczacıbaşı Holding bünyesindeki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri tarafından üretilir. Türkiye’nin bir numaralı, en güvenilen prezervatif markası olan OKEY, toplumumuzda cinsel sağlık bilinç düzeyinin artırılması, doğru bilinen yanlışların düzeltilmesi gibi konuları önemli görevleri olarak kabul etti.

Ok Türk mü?​

Ok Türk mü?
Türkiye’nin bir numaralı, en güvenilen ve kaliteli prezervatif markası olan OKEY, toplumumuzda cinsellikle ilgili bilinç düzeyinin arttırılması, doğru bilinen yanlışların düzeltilmesi gibi konuları en önemli görevleri olarak kabul etti.

Durex israil malı mı?​

Genellikle ürünlerinde lateks kullanan Durex, doğal kauçuk ve sentetik poliüretan kullanmaya başladı. Reckitt Benckiser 2010 yılında SSL International firmasını satın aldı. Reckitt Benckiser (rb), merkezi İngiltere ve Galler olan, ev ve kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu bir firmadır.

Dureks mi OKEY mi?​

Dureks mi OKEY mi?
durex’in kayganlaştırıcısı daha etkilidir, plastiği daha az kaşındırır, meyvelileri hakkaten güzel kokar. okey çiledir, rötarı sexten soğutur, diğerleri de kurutur. rekabetin çok kısıtlı olduğu bir alan sanırım bu condom piyasası. bu iki marka pazar payının çok büyük bir kısmını alıyor olsa gerek.

Okey markası, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı desteğiyle 1991 yılında piyasaya sürülen doğum kontrolü ve jel-kayganlaştırıcılar markasıdır. Eczacıbaşı Topluluğu Tüketim Ürünleri Grubu tarafından üretilmektedir.

Ok şiiri ise Yahya Kemal Beyatlı'ya ait bir başyapıttır.

Durex markası ise İngiliz şirketi SSL International tarafından üretilen güvenli seks için kontraseptif ürünler markasıdır. 2010 yılında Reckitt Benckiser tarafından satın alınmıştır.

Ok, en eski ok veya mızrak ucu Güney Afrika kıyılarında bulunmuş ve 71000 yıl öncesinden kalmış olabilir. Olası en eski yay buluntusu ise 17500-18000 yıl öncesine dayanmaktadır.

OK prezervatifleri, Eczacıbaşı Holding bünyesindeki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri tarafından üretilmektedir. Türkiye'nin önde gelen prezervatif markası olan OKEY, toplumda cinsel sağlık bilincinin artırılması ve doğru bilgi aktarımı konularında önemli bir rol oynamaktadır.

Durex ise genellikle lateks kullanarak üretim yapmaktadır ancak doğal kauçuk ve sentetik poliüretan da kullanmaya başlamıştır. 2010 yılında SSL International'ı satın alan Reckitt Benckiser, İngiltere ve Galler merkezli ev ve kişisel bakım ürünleri üreten bir çok uluslu bir firmadır.

Durex ve OKEY markaları arasında tercih yaparken bireysel tercihlere göre farklılıklar olabilmektedir. Örneğin, yazılan yoruma göre Durex'in kayganlaştırıcısı daha etkili olabilirken, OKEY'in rötar etkili olması gibi farklılık gösteren özellikler bulunmaktadır. Bu konuda bireylerin kişisel tercihleri ve ihtiyaçları önemlidir.

Geri