AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oje buzdolabina konur mu?

Editör

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
133.070
Çözümler
1
Tepkime puanı
1
Puan
36

Oje buzdolabına konur mu?​

Ojeleri saklarken en ideal ısı oda sıcaklığıdır. 3) Ojeleri güneş ışığı altında da bırakmamak gerekir. En ideal saklama yeri serin ve kuytu yerlerdir, dolap ya da çekmece içi gibi.

Ojelerin bozulmaması için ne yapmalı?​

9. Ojelerinizin bozulmaması için onları serin ve karanlık yerlerde muhafaza edin. Güneş ışığı ve ısı ojenin rengini ve kıvamını değiştirdiğini bilmeyeniniz yoktur. Bu nedenle ojelerinizi daha uzun süre ilk günkü haliyle kullanabilmek için onları buzdolabında saklayın.

Oje kac ayda bozulur?​

Oje kac ayda bozulur?
Açılmadığı sürece 2 yıl dayanabilen ojeler, açıldıktan sonra kişinin kullanımına göre ömrü azalmaktadır. Ojenin bozulduğunu kurumasından ya da akışkanının katılaşmasından anlamak mümkündür. Fondötenlerin dayanma süreleri 1 yıldır.

Oje kaç gün dayanır?​

Oje kaç gün dayanır?
Normal ojeler günlük olarak değişim gerekliliğini beraberinde getirirler. Kalıcı oje uygulamalarında ise tırnakta kalma süresi ortalama olarak 3 haftadır. Kalıcı oje, tırnak üzerine bozulmadan kalır fakat tırnak uzadığı için yenilenmesi gerekmektedir.

Oje Sicakta kurur mu?​

Evde kendiniz fön makinesinin en düşük ayarıyla ojenizi kurutabilirsiniz. Ancak sakın sıcak ayarda kurutmayın.

Oje en kolay nasıl sürülür?​

Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katını ince uygulayın. 2 dakika sonra ikinci katı sürün. Parlak bir görüntü elde etmek için 2. kat oje kuruduktan sonra parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Kalıcı ojenin atmaması için ne yapmalı?​

Kalıcı ojenin atmaması için ne yapmalı?
EN AZ DARBE İLE OJENİZİ SÜRÜN Birinci kat için renksiz tırnak cilası kullanın. Sürdüğünüz renksiz tırnak cilası kuruduktan sonra ikinci kata geçin. İkinci aşama istediğiniz renkte ojeyi süreceğiniz katman. İkinci kat olarak istediğiniz renkteki ojeyi uygulayın.

Oje nin tarihi geçerse ne olur?​

Oje nin tarihi geçerse ne olur?
Oje: Akıcılığını yitirip koyulaşır, renk verici madde solüsyondan ayrılıp şişenin dibine çöker, rengi değişir, parlaklığını yitirir.

Tarihi geçmiş oje kullanılır mi?​

Oje kaç günde bir yenilenir?​

Kişilerin tırnak yapısına ve kullanılan ürüne bağlı olarak 15 gün ile 1,5 ay arasında kalıcılığa sahip kalıcı ojeler sizi her gün oje sürmekten veya tazelemekten kurtarıyor. Yukarıda belirtilen sürede tırnaklarınızın uzaması ile yüzeydeki oje dipten uca doğru çekilir, bu nedenle yenileme uygulaması yapılır.
 
Oje hakkında bilgi veren bu mesajlara göre, ojeler genellikle serin ve karanlık yerlerde muhafaza edilmelidir. Oda sıcaklığı en ideal saklama koşuludur ve güneş ışığı altında bırakılmamalıdır. Dolap veya çekmece içi gibi kuytu yerler, ojelerin bozulmaması için en uygun yerlerdir. Ayrıca, ojeler açıldıktan sonra kullanıma bağlı olarak 2 yıl dayanabilir, ancak bozulmalarını kuruma veya akışkanlıkta değişme gibi belirtilerle anlamak mümkündür.

Normal ojeler genellikle günlük olarak değiştirilmelidir, ancak kalıcı oje uygulamalarında tırnakta ortalama 3 hafta kalabilirler. Kalıcı oje tırnak üzerinde bozulmadan kalır, ancak tırnak uzaması nedeniyle yenilenmesi gerekebilir. Oje sürerken, ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katının ince bir şekilde uygulanması önerilir.

Tarihi geçmiş ojeler genellikle kullanılmamalıdır, çünkü bu durumda ojenin akışkanlığını kaybedip renk değiştirebileceği, parlaklığını yitirebileceği belirtilmektedir. Kalıcı ojenin atılmaması için ise ojenin darbe almaması ve uygulama aşamalarının düzgün bir şekilde yapılması önerilmektedir. Kalıcı ojeler genellikle 15 gün ile 1,5 ay arasında tazeleme yapılmasını gerektirebilir, çünkü tırnak uzamasıyla beraber ojenin dipten uca doğru çekilmesiyle yenileme gerekebilir.
 
Geri
Üst