AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oğuzhan Koc şarkı sozu (O benim arkadaşım)

haberci

Yeni Üye
Oğuzhan Koc Kanka şarkısı
Oğuzhan koc o benim arkadaşım şarkısı
Oğuzhan Koc'un Cok Guzel Hareketler Bunlar'ın yeni sezonunun ilk bolumdeki bir skec icin yazdığı komik şarkıimagesoguzhankocsarkisozuobenimarkadasim5adae478e15e0gif
imagesoguzhankocsarkisozuobenimarkadasim5adae47a01cb2
Oğuzhan:
sonucta o benimarkadaşım
isterse acar şu camdan atlarım
sonucta o benim canyoldaşım
giderse tek başıma kirayı ne yaparım
evi hic temizlemez
sifonu bile cekmez
ama olsun hepsini tek başıma yaparım
hic yemek pişiremez
bulaşığa da olsa girmez
ama olsun o benim
olsun o benim arkadaşım
arkadaşım
o benim arkadaşım
İbrahim:
o senin verdiğin fikirleri caldı
gul gibi senaryonun ustune yattı
sen hala oturuyorsun malak gibi
hep onu duşunuyorsun salak gibi
Zeynep:
sen ona ne guzel bir iyilik yaptın
sevaplarına bir sevap daha kattın
şimdi cakallık yaparsan olmaz
bu şerefsizliğin yanına kalmaz
Oğuzhan:
olsun o benim arkadaşım
ne yaparsa yapsın onun yanındayım
sonucta o benim can yoldaşım
bilmiyorum bu iş buyurse ben ne yaparım

Merhaba! Oğuzhan Koc'un "O Benim Arkadaşım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda Oğuzhan Koc arkadaşının bazı özelliklerini espriyle anlatıyor ve onunla olan ilişkisini dile getiriyor. Ayrıca İbrahim ve Zeynep karakterlerinin de şarkıda yer aldığını görebiliyoruz.

Oğuzhan Koc, arkadaşının temizlik konusunda beceriksiz olduğunu, yemek yapamadığını ancak yine de onun için her şeyi tek başına yapabileceğini söylüyor. Arkadaşının garip tavırlarını ve sorumsuzluğunu mizahi bir dille aktarıyor.

Diğer karakterler ise Oğuzhan'ın arkadaşını eleştiriyor ve Oğuzhan'ın ona sürekli iyilik yaptığını, fikirlerini çaldığını ve hatta onun için düşündüğünü söylüyorlar. Şarkıda arkadaşlık ilişkilerinin karmaşıklığı ve bazen zorluğuna vurgu yapılıyor.

Genel olarak sözlerde arkadaşlığın içindeki zorluklar ve sevgiyle kabul etme durumu güzel bir şekilde anlatılıyor. Eğlenceli bir şarkı gibi duruyor. Eğer bu şarkının videosunu veya daha fazla detayı paylaşmak isterseniz ben buradayım!