- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Oğuzhan Koç kimle evleniyor?
Magazin dünyasından kısa haberler… Demet Özdemir’le evlilik hazırlığında olan Oğuzhan Koç, “Düğün yeri bulmak için İstanbul ve Çeşme arasında mekik dokuyor” şeklindeki habere yanıt verdi: “Hayatımda hiç mekik dokumadım.Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evlendi mi?
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evleniyor: 14 Şubat’ta ‘Evet’ dedi.
Oğuzhan Koç nerede evlenme teklifi?
Oğuzhan Koç, kısa bir ayrılığın ardından barıştığı sevgilisi Demet Özdemir’e beklenen evlilik teklifini yaptı. Koç, teklif için Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions otelinin geceliği 82 bin lira olan kral dairesini tuttu.Oğuzhan Koç ne zaman evlendi?
2015Oğuzhan Koç / Evlilik Tarihi
Demet Özdemir kiminle nişanlandı?
Aşklarını artık gizlemeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, evlerini birleştirme kararı aldı. Bir süredir beraber olan ünlü çiftin, yakın zamanda evlilik kararı alacağı magazin basınında konuşuluyor.Yol Arkadaşım 3 var mı?
‘Kendime Sardım’ şarkısıyla listelerde yer alan Oğuzhan Koç, Instagram’da canlı yayına katıldı. Koç, ‘Yol Arkadaşım’ adlı filminin devam niteliğindeki 3. serisinin çekileceğini söyledi. Her iki seride İbrahim Büyükak ile birlikte oynayan Koç, “Çok iyi bir hikâyemiz var ama bu yaz olmaz” dedi.
Demet Özdemir boyu kaç cm?
1,7 mDemet Özdemir / BoyOğuzhan Özyakup kaç yaşında?
29 yaşında (23 Eylül 1992)Oğuzhan Özyakup / Yaş
Demet Özdemir daha önce evlendi mi?
1992 doğumlu olan Demet Özdemir, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır. 2020 yılından beri şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor.Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ne zamandır sevgili?
Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisinin ayrılıkları kısa sürmüştü.
Ekin Koç boyu ne kadar?
1,8 mEkin Koç / BoyDemet Özdemir nasıl kilo verdi?
Filmde ‘Dansçı Aysel’i oynayan Demet Özdemir “16 yaşında para kazanmak için dans etmeye başlamıştım. Bengü ve Mustafa Sandal’ın kliplerinde yer almıştım” dedi. Demet Özdemir rolü için diyete girip spor yaptığını ve çekim öncesi 4 kilo vermeyi başardığını söyledi.