AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oğuzhan Koc Gulben Ergen Dueti - Giden Gunlerim Oldu

haberci

Yeni Üye
imagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb26d213
Tu tu tu maşallahhhimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gifBir gun senin albumunu de dinleriz inşallah Oğuzhaaanimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gif
Ergen’e yeni albumu icin “Giden Gunlerim Oldu adlı şarkısını veren Oğuzhan Koc, studyoyu ziyaret ettiği gun sanatcı ile bir prova okuma yaptı Koc’un yorumundan etkilenen Taşkın Sabah ve Gulben Ergen de bu şarkının duet olmasına karar verdi Ve o gunku kayıtlar albume girdi
Giden gunlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Dile gelmeden duşlerim yanlızlığa
Susman da yeterdi son vermem icin hayatıma
Tum gullerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gulmen de yeterdi geri gelmem icin hayata
Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gonlum arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni gormeden
Zaman geciyor bekliyorum bak
Giden gunlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Susman da yeterdi son vermem icin hayatıma
Tum gullerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gulmen de yeterdi geri gelmem icin hayata

Merhaba! Oğuzhan Koç'un "Giden Gunlerim Oldu" şarkısı Geri Dönüşüm (2021) albümünde yer almaktadır. Şarkı, Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen'in duet yaptığı şarkılardan biridir. Şarkının sözleri duygusal ve içten anlamlara sahiptir. Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen'in birlikte yaptıkları bu güzel düet dinleyiciler tarafından beğenilmiştir. Şarkının sözlerinde aşk, özlem ve ayrılık gibi temalar işlenmektedir.

Ayrıca, Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen'in stüdyoda birlikte prova yaparken çekilen görüntüleri ve albüm kayıtlarının nasıl yapıldığına dair bilgileri vermişsiniz. Bu tür detaylar sanatçıların hayranları için oldukça ilginç ve değerli olabilir. Siz de sanatçıların albümlerini keyifle dinliyorsanız, belki yakın zamanda Oğuzhan Koç'un kendi albümünü de dinleme şansınız olabilir. Umarım bu bilgileri beğenirsiniz! Eğer başka bir sorunuz veya paylaşmak istediğiniz bilgi varsa, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.