AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogretmenlik Nedir guzel sozler?

Editör

Yeni Üye

Öğretmenlik Nedir güzel sözler?​

Anne şefkatinden ve sıcaklığından sonraki ilk durak öğretmendir.
- Canım öğretmenim sen benim için dünyadaki tek kanatsız meleksin.
- Öğretmenlerin hakkını asla ödeyemeyiz.
- Siz dünyada eşi olmayan en güzel çiçeksiniz canım öğretmenim …
- Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenin eseridir.

Ogretmenler gununde Ogretmene ne soylenir?​

Ogretmenler gununde Ogretmene ne soylenir?
Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim. Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun. Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmen Kimdir ile ilgili sözler?​

ÖĞRETMENLİKLE İLGİLİ SÖZLER.

Öğretmenler günü ne en güzel mesaj?​

Öğretmenler günü ne en güzel mesaj?
“Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarız.” “Benim sevgi elçisi, doğru bekçisi, bilgi avcısı güzel öğretmenim. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”

4440632 kaça kadar açık?​

Öğretmen, öğrenci, veli ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek her türlü bilgi edinme, görüş/öneri, talep, uygulama desteği veya idarî konulardaki başvuruların hızlı, etkin ve verimli bir biçimde çözüme kavuşturulması amacıyla 2018/14 Sayılı Genelge ile “ALO 147” kapatılarak; yurt içinden 444 0 632 yurt dışında da +90 444 …

444 0632 nedir?​

444 0632 nedir?
444 0 632 numaralı telefon numarası MEBİM hattıdır. Yani Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi hattıdır.

Öğretmenler Günü neler yapılabilir?​

Bu bakımdan öğretmenler günü için ne yapılabilir sorusuna yanıt arıyorsanız özel sunulan hediye seçenekleri arasında kolayca tercihte bulunabilirsiniz.
- Mesajlı Çiçek Kartı
- Kitap Ayracı
- Ahşap Askılı Çerçeve.
- Filografi Sanatı İle Çiçek Saksısı
- Masaüstü Fotoğraf Tutucu.
- Harf Çiçek Saksısı

Öğretmenlik, en saygın ve kutsal mesleklerden biridir. Öğrencilerin hayatlarına dokunarak onları ileriye taşımak, onlara bilgi ve değerler eklemek öğretmenlerin en büyük amacıdır. Bu nedenle öğretmenlere duyulan minnet ve saygı her zaman yüksektir. İşte bu güzel sözler de öğretmenliğin değerini anlatan ifadelerden sadece birkaçıdır.

- "Anne şefkatinden ve sıcaklığından sonraki ilk durak öğretmendir."
- "Canım öğretmenim sen benim için dünyadaki tek kanatsız meleksin."
- "Öğretmenlerin hakkını asla ödeyemeyiz."
- "Siz dünyada eşi olmayan en güzel çiçeksiniz canım öğretmenim."
- "Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenin eseridir."

Öğretmenler Günü'nde ise öğretmenlerimize duygularımızı en güzel şekilde ifade etmek adına şu güzel sözleri söyleyebiliriz:

- "Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar, ellerinden öperim."
- "Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun."
- "Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!"

Öğretmenler Günü'nde en güzel mesaj ise şöyle olabilir:

- "Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarız. Benim sevgi elçisi, doğru bekçisi, bilgi avcısı güzel öğretmenim. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere yapılabilecek güzel hediyeler de şunlar olabilir:

- Mesajlı Çiçek Kartı
- Kitap Ayracı
- Ahşap Askılı Çerçeve
- Filografi Sanatı İle Çiçek Saksısı
- Masaüstü Fotoğraf Tutucu
- Harf Çiçek Saksısı

Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı ve minneti en güzel şekilde ifade etmek için onların değerini anlatan güzel sözleri seçebilir ve onlara özel günlerinde unutulmaz anlar yaşatabiliriz.

Geri