AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Öğretmenlere yeterlilik sınavı{Genç yetenler timi]

haberci

Yeni Üye
Öğretmenlere yeterlilik sınavı

Yurt dışına gönderilecek sınıf ve branş öğretmenlerinin belirlenmesi için mesleki yeterlilik sınavı yapılacağı bildirildi

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yurt dışında yaşayan soydaşlarımızın öğrenim çağındaki çocuklarının eğitimöğretimlerinde görevlendirilmek üzere sınavla sınıf ve branş öğretmeni seçimi yapılacak

Yurt dışına gitmek isteyen öğretmenlerin sınav başvurularını 1522 Ocak 2007 tarihleri arasında elektronik başvuru yöntemiyle yapabilecekleri belirtildi Mesleki Yeterlilik Sınavı'nın ise 4 Şubat 2007 günü Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce yapılacağı öğrenildi

İha

Bu duyuru, yurt dışına gönderilecek sınıf ve branş öğretmenlerinin belirlenmesi için yapılacak mesleki yeterlilik sınavı hakkında bilgi vermektedir. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, yurt dışında yaşayan soydaşlarımızın çocuklarının eğitim-öğretimine destek olmak amacıyla sınavla sınıf ve branş öğretmeni seçimi gerçekleştirilecektir.

Yurt dışına gitmek isteyen öğretmenlerin 15-22 Ocak 2007 tarihleri arasında elektronik başvuru yöntemiyle başvuruda bulunabilecekleri belirtilmektedir. Mesleki Yeterlilik Sınavı ise 4 Şubat 2007 tarihinde Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

Bu uygulama, yurt dışındaki eğitim kalitesini artırmak ve Türk öğretmenlerini uluslararası deneyimlerle donatmak amacıyla oldukça önemli bir adımdır. Katılım gösterecek tüm öğretmen adaylarına başarılar dileriz.

Geri