Ogretmenlere nereler ucretsiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Öğretmenlere nereler ücretsiz?​

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve orta öğretim okulları geçerli kimlik kartını haiz öğretmenler ( Özel Öğretim Kurumlarında görev yapanlar hariç) Ülkemizde görev yapan Büyükelçi, Başkonsolos ile refakatindeki eş ve çocukları, bakanlığa bağlı müze ve örenyerlerine ücretsiz giriş yapabilirler.
Hangi müzeler öğretmenlere ücretsiz?
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Twitter hesabından yapılan açıklamada, tüm müzelerin, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz, diğer vatandaşlar için ise yıllık ziyaret bedelinin Müzekart ile 60 lira olduğu ifade edildi.
Ören yerleri öğretmene ücretsiz mi?
Kültür ve Turizm Bakanlığı, sosyal medya hesabından, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstündekilerin ülke genelindeki müzeleri ücretsiz ziyaret edebileceklerini duyurdu.

Müzelere ücretsiz nasıl girilir?​

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm müzelerin, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar ile öğretmenler için ücretsiz olduğunu duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm müzelerin, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar ile öğretmenler için ücretsiz, diğer vatandaşları için de yıllık ziyaret bedelinin 60 TL olduğunu duyurdu.
Müzelere nasıl indirimli girilir?
Cevap 1-Müzekart’ı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 5203 Sayılı Kanuna tabi Mavi Kart sahipleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de yerleşik “Yabancı Kimlik Numarası” sahibi kişiler tarafından alınabilir.
Öğretmenlere Müzekart ücretsiz mi?
anne, baba, eş ve çocuklarına, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özelilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlere On Türk Lirası bedelle 1(bir) yıl geçerli olacak Müzekart düzenlenebilir.
MÜZE KART NASIL ALINIR? Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, “Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi” ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca “www.muzekart.com” adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.
Müzekart öğretmenlere ücretsiz mı?
Hangi müzeler 18 yaş altı ücretsiz?

Müzeler üniversite öğrencilerine ücretsiz mi?​

Öğrenci ve öğretmenleri sevindirecek bir haber, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan geldi: Eğer 18 yaş altı veya 65 yaş üstü iseniz veya öğretmenseniz tüm müzelere ücretsiz olarak giriş yapabileceksiniz. Müzekartın diğer vatandaşlar için yıllık ziyaret bedeli ise 60 TL olarak belirtiliyor.
Ücretsiz Müzekart nasıl alınır?
Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, fotoğraflı T.C. kimlik kartı, pasaport ya da sürücü belgesi ile Müzekartlarını alabiliyor. Ayrıca isteyenler, “https://muze.gov.tr/” adresine talep edilen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabiliyor.

Geri