Ogretmenler Kurulu toplantisi kac gun once duyurulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Öğretmenler Kurulu toplantısı kaç gün önce duyurulur?​

Toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya bilişim araçlarıyla da duyurulur. (4) Öğretmenler kurulu, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır.
Öğretmen Kurul toplantısı ne zaman yapılır?
(4) Öğretmenler kurulu, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır. Ayrıca eğitim kurumu müdürünün gerekli gördüğü durumlarda ve/veya kurul üyelerinin salt çoğunluğunun yazılı isteği doğrultusunda da kurul toplantısı yapılır.
2 dönem öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 06.02.2020 Perşembe günü saat : 15:30′ da okulumuz 8/A sınıfında yapılacaktır.

Zümre öğretmenler toplantısı yılda kaç kez yapılır?​

(2) (Değişik: 27/08/2019 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Eğitim kurumu sınıf/alan zümre başkanları kurulu toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır.
Zümre öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
(4) (Değişik: 27/08/2019 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır.
Şökler ne zaman yapılır?
(1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik öğretmenlerinden oluşur. (2) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır.
2021-2022 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI. 2021 -2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler kurulu toplantısı 31 Ağustos salı günü saat 10:00’da yapılacaktır.
Il zümre toplantısı ne zaman yapılır?
2021 2022 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

2021 2022 2 dönem öğretmenler Kurulu ne zaman?​

a) 2. Dönemin sona ermesi (9. sınıflar hariç) 08 Nisan 2022. b) Öğretmenler Kurulu Toplantısı 06 Haziran 2022. 10 Haziran 2022.
Tek öğretmen zümre toplantısı yapar mı?
Ayrıca yönetmeliğe göre tek öğretmen varsa zümre toplantısı yapılmaz. “(2) Aynı sınıfı okutan bir sınıf öğretmeni veya aynı dersi okutan yalnızca bir alan öğretmeni olması durumunda zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapılmaz.
Okul zümre toplantıları ne zaman?

Şök hangi sınıflarda yapılır?​

Şube Öğretmenler Kurulu Toplantıları ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında yapılır. İlkokullarda Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılmamaktadır. İlkokullarda şök son yönetmelikte kaldırıldı. Şube Öğretmenler Kurulu Toplantıları ilkokul 4.sınıf, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında yapılır. olacak.
Şök neden yapılır?
Genel olarak dönem içerisindeki eğitim öğretimin ilerleyişi için gerçekleştirilen bir toplantıdır. Genel adı, Şube Öğretmenler Kurulu Kararı (ŞÖKK) olan toplantının sonucunda, öğrencilerin durumu ve dönemin ilerleyişine yönelik kararlar alınmaktadır.

Geri