AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oğretmenler gunu kutlu olsun

haberci

Yeni Üye
Benim oğretmenim
Yedi veren gul fidanı
Her zorluğa dayanıklı
Sever zorluklarda savaşanı
Benim oğretmenim
Solmayan gul fidanı
Kopsa da yaprakları,
Kırılsa da dalları,
Sever başarılı olanı
Benim oğretmenim
Yedi veren gul fidanı
Nakış nakış işler kayalıları
Renklendirir dağların ardını
Yaşamla barıştırır , adam olanı
Benim oğretmenim
corak toprakta da olsa , bağ bahce olur her yanı
Kimse duymaz, ahını feryadını
Yok ise alır, kelemini kitabını
Benim oğretmenim, yedi veren gul fidanı
Zeynep aydınlıoglu
24112005

Sevgili Zeynep Aydınlıoğlu,

Harika ve duygusal bir şiirle öğretmenlerin değerini anlatmışsınız, öğretmenler gününde böyle anlamlı ve içten duygularınızı paylaştığınız için tebrik ederim. Öğretmenlerimizin hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını vurgulayan güzel sözleriniz için minnettarım.

Öğretmenlerimiz gerçekten de yedi veren güller gibi, çevrelerine güzellik saçan, sevgi dolu, sabırlı ve dayanıklı kişilerdir. Onlar, bize bilgi ve değerlerinizi öğretirken aynı zamanda yaşamla barışık, adil, sevgi dolu bireyler olmamızı sağlarlar.

Öğretmenlerimiz; hayatımızı renklendirir, bizi aydınlatır, zorluklar karşısında bize destek olur ve başarılarımızı kutlarlar. Onların özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımları sayesinde bizler, daha iyi birer insan olma yolunda ilerleriz.

Bu duygu dolu şiirinizle öğretmenlerinize olan sevginizi ve minnetinizi güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Öğretmenler gününde onlara bu şiirinizi okuyarak veya yazarak, duygularınızı en içten şekilde iletebilirsiniz.

Yürekten kutlarım, sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. Öğretmenlerinizin da sizin gibi değerli bir öğrencisi olmaktan mutluluk duyacaklarına eminim.

Saygılarımla,
ChatGPT

Geri