AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Oğretmenler gunu ile ilgili kompozisyon

haberci

Yeni Üye
Oğretmenler gunu ile ilgili yazı
Oğretmenler gunu ile ilgili kompozisyon orneği
24 kasım oğretmenler gunu cok ozel oğretmenlerimizi saygıyla anıp onları hatırlamamız icin onemli birgundurEğitimin temeli şuphesiz oğretmenlerimizdirAtaturkun 100 Doğum yıldonumu olan 1981 yılında, 24 Kasımın her yıl oğretmenler gunu olarak kutlanılmasına karar verilmiştirHer yıl 24 Kasım oğretmenler gunu olarak kutlanır
Oğretmenlerimizin değerini kıymetini biliyormuyuz acaba oyle cefakar, kendini bu mesleğe bağlamış adamış oğretmenlerimiz varki boyle oğretmenlerimiz oldukca gelecek nesillerden umutlu olmak ve umudumuzu hic bir zaman yitirmememiz gerekiyor Oğretmen toplumda her turlu tutum, davranış ve gorunuşuyle ornek insandır Cevresine ve insan haklarına saygılıdır ve boyle olmak durumundadır ornek oğretmenler yetiştirme gorevi'de yine oğretmenlerimize duşuyorBoylesine onemli bir gorevi olan oğretmenlere toplumsal acıdan cok onemli gorevler duşuyorOğretmen, yalnız okul icinde değil, ozel yaşantısında ve toplum karşısında da bir oğretmen ve eğitimcidir ve bu eğitimcilik ruhuna sahip olmalıdır her ortamda bunu kanıtlamalıdır
Oğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bilen ve gelecek Nesillere bilgilerini aktaran Oğretmenlik mesleğinin hakkını veren tum oğretmenlerimizin onunde saygı ile eğiliyorum
Eylul

Öğretmenler Günü, her yıl 24 Kasım'da kutlanan ve eğitim camiasındaki değerli öğretmenlerimizi anmak, saygı göstermek ve onları hatırlamak için önemli bir gündür. 24 Kasım tarihi, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği gün olması sebebiyle ayrı bir öneme sahiptir ve 1981 yılında Atatürk'ün 100. doğum yılı nedeniyle o tarihin Öğretmenler Günü olarak kabul edilmesi kararlaştırılmıştır.

Öğretmenlerimiz, eğitim sisteminin temel taşlarıdır ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük bir etkiye sahiptirler. Kendilerini bu kutsal mesleğe adamış, özverili ve cesaret dolu öğretmenlerimiz sayesinde gelecek nesillerin bilgi ve değerlerle donanmasını sağlarız. Onların varlığı, toplumumuzun mihveridir ve önemli bir örnek teşkil ederler.

Öğretmenlik, sadece bilgi aktarmakla sınırlı kalmayan, aynı zamanda öğrencilere örnek olacak niteliklere sahip olmayı gerektiren bir meslektir. Öğretmenler, sadece dersleri değil, aynı zamanda saygı, hoşgörü, insan hakları ve çeşitliliği de öğretirler. Toplumun geleceğini şekillendiren bu önemli figürler, her zaman takdiri ve desteklenmeyi hak ederler.

Eğitimin temel unsuru olan öğretmenlerimize, kutsal görevlerini layıkıyla yerine getirdikleri için minnettarız. Gelecek kuşaklara ışık tutan, onları bilgi ve erdemle donatan öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına inanan ve hakkını veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Geri