AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogretmen seminerleri nereden izlenecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Öğretmen seminerleri nereden izlenecek?​

Öğretmen ara tatil seminer canlı yayınına EBA’ya giriş yaparak ‘Mesleki Gelişim’ başlığı altında bulunan 15-19 Kasım 2021 Mesleki Çalışmalar adlı içerikten ulaşabilecekler. EBA sistemine öğretmenler, kişisel MEBBİS şifreleri veya e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecek.

Seminerlere nasıl katılınır?​

EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Ardından açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına giriliyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

Öğretmen seminerleri yapılacak mı?​

Öğretmen seminerleri yapılacak mı?
Öğretmen eğitim seminerleri her yıl eğitim öğretim döneminden önce belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan iş takvimine göre, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öğretmen seminerleri , ağustos ayında yapılacak.

Seminerler EBA dan nasıl olacak?​

Seminerler EBA dan nasıl olacak?
EBA ÖĞRETMEN SEMİNERİ CANLI NASIL İZLENİR? EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılmalı. Açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına girilir. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

Öğretmenlerin seminer çalışması nasıl olacak?​

Öğretmenler mesleki çalışmalarını hizmetiçi eğitim yoluyla uzaktan yapacaklardır. Eğitimler EBA üzerinden yapılacaktır. Her öğretmenin EBA üzerinden kendilerine sunulan eğitimlerden bir (1) eğitim faaliyetine katılması ve tamamlaması yeterli olacaktır.

Seminerler EBA üzerinden mi?​

Milli Eğitim Bakanlığı EBA öğretmen seminer programı hakkında açıklama yaptı. Öğretmenlerin mesleki çalışmalarını online olarak yapacağını belirten MEB eğitimler hakkında da bilgiler verdi. Kasım ara tatili öğretmen seminer programı EBA üzerinden gerçekeleşecek.

E seminere nasıl giriş yapılır?​

E seminere nasıl giriş yapılır?

Mesleki Çalışmalar nereden izlenecek?​

Mesleki Çalışmalar nereden izlenecek?
Öğretmenler, ara tatil seminer canlı yayınına EBA’ya giriş yaparak ‘Mesleki Gelişim’ başlığı altında yer alan 15-19 Kasım Mesleki Çalışmalar adlı içerikten ulaşabilecekler. EBA’ya ise kişisel MEBBİS şifreleri veya e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecekler.
2021 seminer var mı?​
2021 Kasım seminer programına göre, öğretmen seminerleri, 15-19 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak uygulanacak. Bakan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 15-19 Kasım tarihlerinde 1 haftalık ara tatil olacağını hatırlattı.
Öğretmenler ne zaman seminere başlayacak?​
Okul öncesi ve birinci sınıflar 1-3 Eylül’de okula başlayacağı için bu kademedeki öğretmenlerimize yönelik seminerleri 31 Ağustos’ta düzenleyeceğiz, 6 Eylül’de başlayacak diğer tüm kademelerdeki öğretmenlerimizin mesleki çalışma dönemi ise 1-3 Eylül’de gerçekleştirilecek.” diye konuştu.

EBA seminere nasıl girilir?​

EBA seminere nasıl girilir?
Öğretmenler ara tatil seminer canlı yayınına EBA’ya giriş yaparak ‘Mesleki Gelişim’ başlığı altında yer alan 15-19 Kasım Mesleki Çalışmalar adlı içerikten katılabilecek. Öğretmenler EBA’ya kişisel MEBBİS şifreleri, e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecek.

Öğretmen seminerleri, genellikle her eğitim öğretim dönemi başlamadan önce belirlenen takvime göre gerçekleştirilir. Öğretmenler, mesleki gelişimlerini artırmak amacıyla bu seminerlere katılarak yeni bilgiler edinir ve becerilerini güçlendirirler. EBA üzerinden sunulan seminerler, öğretmenlere hizmet içi eğitim imkanı sağlar ve uzaktan eğitimle bu süreci kolaylaştırır.

EBA'ya giriş yaparak seminerlere katılmak isteyen öğretmenler, EBA uygulamasına ya da [EBA resmi web sitesi](http://www.eba.gov.tr)'ne giriş yapmalıdır. Daha sonra EBA öğretmen girişi kısmına tıklayarak açılan ekranda MEBBİS şifresi veya e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapabilirler. Böylelikle belirtilen tarihlerde düzenlenen seminerlere online olarak katılabilirler.

Öğretmenlerin mesleki çalışmalarını hizmet içi eğitim yoluyla uzaktan gerçekleştireceği belirtilmektedir. Her öğretmenin EBA üzerinden kendisine sunulan en az bir eğitim faaliyetine katılması ve tamamlaması gerekecektir. Bu sayede öğretmenler, gelişimlerini sürdürebilir ve mesleki becerilerini güçlendirebilirler.

2021 Kasım seminer programına göre, öğretmen seminerleri 15-19 Kasım tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Öğretmenler, bu tarihlerde EBA'ya girdiklerinde 'Mesleki Gelişim' başlığı altında 15-19 Kasım Mesleki Çalışmalar adlı içeriğe erişerek seminerlere katılabilirler. EBA'ya giriş yapmak için kişisel MEBBİS şifresi veya e-devlet kullanıcı adı ve şifresi kullanılabilir.

Seminerlere katılmak isteyen öğretmenlerin belirtilen adımları izleyerek EBA üzerinden seminerlere kolaylıkla ulaşabileceklerdir. Seminerlerde katılımcılara verilen bilgiler ve eğitimler, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlayacaktır.

Geri