AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogretmen gorevlerini yapmazsa ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Öğretmen görevlerini yapmazsa ne olur?​

**Verilen emir ve görevleri kasıtlı olarak tam ve zamanında yapmayan memura aylıktan kesme cezası verilir. **Verilen emir ve görevleri kasten yapmayan memurlara kademe ilerlemesinin durdurulması verilir.

Bir öğretmenin memur olduğu için ne gibi yükümlülükleri vardır?​

Öğretmenlerin Sorumlulukları Tarafsızlık Sorumluluğu. Özenli Davranış Sergileme ve İşbirliği Yapma Sorumluluğu. Emirlere Uyma Sorumluluğu. Memurlar görevlerinin iyi ve doğru yürütülmesinden üstlerine karşı sorumludurlar.
Bir öğrencinin görev ve sorumlulukları nelerdir?
Öğrencinin sorumlulukları nelerdir Sınıfça belirlenen kurallara uyma. Okul kurallarına uyma. Okul yönetimine (fikir, eleştiri, öneri ve çalışmalarımla) katkıda bulunma. Arkadaşlarına, öğretmenlerine ve tüm okul çalışanlarına saygılı davranma.
Öğretmenin işlevi ve görevleri nelerdir?
Öğretmen Ne İş Yapar? Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?

Öğretmenlerin okula geç kalması hangi ceza?​

Mevzuata göre derse geç kalan öğretmen, önce sözlü olarak uyarılıyor. Sözlü uyarıyı dikkate almayanlar ihtar ediliyor. Bir ayda iki kez geç kalanlar hakkında ise disiplin soruşturması başlatılıyor. Ücret veya maaştan kesme cezası veriliyor.

Ögretmenin sorumlulukları nelerdir?​

Öğretmenin asli görevleri nelerdir?
(4) Okulun her türlü eğitim ve öğretim çalışmalarında görev alan öğretmenlerin görev ve sorumlulukları şunlardır: a) Eğitim ve öğretim standartlarının geliştirilmesi, okul ve çevre ilişkisinin kurulması ve gelişmesine katkı sağlar, işleyişte yönetime yardımcı olur. Tutum ve davranışlarıyla öğrencilere örnek olur.

Geri