Ogrenciye kredi verilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Öğrenciye kredi verilir mi?​

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir. Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Öğrencilere hangi banka kredi veriyor?​

İş Bankası: %3,10 Faizle Öğrenciye Kredi Veriyor Diğer bankalarda olduğu gibi İş Bankası üzerinden alacağınız eğitim kredinizi; kreş, ilköğretim, ortaöğretim, yükseköğretim ve master gibi giderleriniz için kullanabilirsiniz. İş Bankası öğrenci kredi başvurusu sadece iş bankası şubeleri üzerinden yapılabilmektedir.
Yapı Kredi öğrenci kredisi nasıl alınır?
Başvuru Kanalları Yapı Kredi Mobil’e giriş yaparak Ödemeler>Okul Ödemeleri>Taksitli Eğitim Sistemi adımlarını takip edebilir, 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, Şubelerimizi ziyaret edebilir, Kayıt dönemlerinde okulda açılan Yapı Kredi standına başvurabilirsiniz.

Öğrenciye ne kadar kredi veriyorlar?​

18.4.2022 tarihinde 4 yıl vadede en düşük öğrenci kredisi faiz oranı aylık % 1,65 en düşük öğrenci kredisi maliyet oranı aylık % 0,0 seviyesinde. Bugün sunulan en düşük faiz oranıyla 5.000 TL 36 ay vadede öğrenci kredisi kullanılırsa aylık taksit 196 TL, toplam geri ödeme ise 7.039 TL olacak.

Yapı Kredi öğrenciye kredi veriyor mu?​

Üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller için tasarlanan Yapı Kredi Play, gençlere alışverişlerinde, seyahatlerinde ve daha pek çok alanda fırsatlarla dolu bir dünya sunuyor. Öğrenci belgesi ile Yapı Kredi Play’e başvuran üniversite öğrencilerinden yıllık üyelik ücreti alınmıyor.
Yapı Kredi kimlere kredi verir?
Başvurabiliyorlar ise kredinin kullanılabilmesinin şartları nelerdir? Türkiye’de yerleşik olan ve ülkemizdeki mesleki görev ve/veya ticari faaliyetlerinden düzenli gelir elde eden yabancı uyruklu ya da mavi kart sahibi müşteriler bireysel ihtiyaç kredisi talebinde bulunabilirler.

Geri