AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogrenciye kim kredi verir?

Editör

Yeni Üye

Öğrenciye kim kredi verir?​

Öğrenci kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi bankalar yer alır.

Eğitim kredisi kimlere verilir?​

Eğitim kredisi kimlere verilir?
Öğrenim Kredisinden Yararlanacak Öğrenciler; Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okullara dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere (intibak sınıfında öğrenim kredisi verilmez), Yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, öğrenim kredisinden yararlanabilirler.

Ziraat Bankası 5 bin tl’ye ne kadar faiz veriyor?​

Tüketici Ürün Paketi
Kredi Tutarı | 5.000 TL
Aylık Ödeme | 200,86 TL
Faiz Oranı | %1,79
Faiz Tutarı (KKDF ve BSMV dahil) | 2.230,85 TL
Diğer Masraflar | 26,25 TL

Eğitim kredisi en fazla ne kadar?​

Eğitim kredisi en fazla ne kadar?
Nedir? Çocuklarınızın eğitimi için 0-50.000 TL’ye kadar 36 ay, 50.001-100.000 TL’ye kadar 24 ay vadeli kredimizdir.
Eğitim Kredisi ne kadar?​
Öğrenci Kredisi Faiz Oranları – 15 Mayıs 2022
Kredi Adı | Faiz Oranı | Toplam Maliyet
ING Öğrenci Kredisi | %2,39 | 8.109 TL
Enpara.com Öğrenci Kredisi | %1,64 | 7.026 TL
TEB Öğrenci Kredisi | %1,59 | 6.983 TL
CEPTETEB Öğrenci Kredisi | %1,59 | 6.983 TL

Ziraat Ogrenciye kredi veriyor mu?​

Ziraat Ogrenciye kredi veriyor mu?
Her türlü eğitim harcamanızda Ziraat yanınızda! Okul, üniversite veya kurs giderlerinizi, avantajlı faiz oranları ve 36 aya kadar vade imkânı sayesinde Ziraat Bankası Eğitim Kredisi ile karşılayabilirsiniz.

Enpara öğrenciye kredi veriyor mu?​

Enpara.com kredi kartına öğrenci kimlik belgesine sahip tüm öğrenciler de başvuruda bulunabiliyor. Üstelik bu kredi kartıyla Enpara.com’un sunduğu tüm kampanya ve indirimlerden faydalanmak mümkün oluyor.

Anında kredi nasıl alınır?​

Anında kredi nasıl alınır?
Müşterilerimiz, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan ve şubelerimizden hızlı ve kolay bir şekilde Anında Kredi başvurusunda bulunabilirler. Onay alan krediniz anında hesabınıza geçer. Anında Kredi, 1.500 TL – 100.000 TL arası tutarlar için geçerlidir.

Öğrenci kredisi almak isteyen öğrenciler için Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi bankalar seçenekler arasında yer almaktadır. Bu bankalar öğrencilere eğitim kredisi sağlayarak, lisans öğrencileri, yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri ve dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere destek olmaktadır.

Eğitim kredisi genellikle çocukların eğitim masraflarını karşılamak amacıyla verilmektedir. 0-50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.001-100.000 TL'ye kadar ise 24 ay vadeli eğitim kredisi kullanılabilmektedir.

Ziraat Bankası'nın sunduğu eğitim kredisi paketlerine göre 5.000 TL için aylık ödeme tutarı 200,86 TL olup, faiz oranı %1,79 olarak belirlenmiştir. Faiz tutarı ise 2.230,85 TL olarak hesaplanmıştır. Diğer masraflar da eklenerek toplam maliyet belirlenmiştir.

ING, Enpara.com, TEB ve CepteTEB gibi bankalar da öğrencilere özel eğitim kredisi fırsatları sunmaktadır. Bu bankaların faiz oranları ve toplam maliyetleri arasında farklılıklar bulunmaktadır.

Ziraat Bankası, öğrencilere eğitim kredisi imkanı sunmaktadır ve eğitim harcamalarınızı avantajlı faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle karşılayabilirsiniz. Enpara.com ise öğrenci kimlik belgesine sahip tüm öğrencilere kredi kartı ve diğer finansal hizmetler sunmaktadır.

Anında kredi almak isteyen müşteriler için ise mobil ve internet bankacılığı kanalları, telefon bankacılığı ve şubeler aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Onay alındıktan sonra kredi anında hesaba geçmektedir. Anında kredi hizmeti 1.500 TL ile 100.000 TL arası tutarlar için geçerlidir.

Geri