AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogrenciler kac gun okula gidiyor?

Editör

Yeni Üye

Öğrenciler kaç gün okula gidiyor?​

Milli Eğitim Bakanlığınca, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Kovid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak. 1-3 Eylül’de okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için okullarda uyum haftası düzenleniyor.

Ikinci dönem kaç gün sürer?​

Ikinci dönem kaç gün sürer?
2. dönem ara tatili 11 Nisan’da başlayacak, 15 Nisan 2022 tarihinde sona erecek. Resmiyette beş gün olan ara tatil hafta sonundan başlayacağı için öğrenciler, 9 – 17 Nisan arasında 9 günlük bir tatil yapacak. Bu yıl okullar 6 Eylül 2021’de yüz üze eğitim ile başlamıştı. İlk ara tatil 15 Kasım 2021 tarihinde başladı.

Lise öğrencileri haftada kaç gün okula gidecek?​

Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek.

2021 Okullar haftada kaç gün olacak?​

2021 Okullar haftada kaç gün olacak?
“OKULA MASKE TAKILARAK GELİNECEK” * 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitim başlıyor. * 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimleri yapılacak.

6 Eylül okullar kaç gün olacak?​

“Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek.

Okul haftada kaç gün olacak?​

Okul haftada kaç gün olacak?
Okul öncesi eğitim kurumlarında tam zamanlı, İlkokullarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada iki (2) gün, 8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olarak başlanacaktır.

Okula kaç gün gidiyoruz 2021?​

Ders yılının başlaması, yarıyıl tatili, ara tatiller ile yaz tatili ve ders kesimi tarihleri Bakanlıkça duyurulur. Ders yılının 180 iş gününden az olmaması esastır.

6 Eylül okullar haftada kaç gün olacak?​

6 Eylül okullar haftada kaç gün olacak?
“Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.

Sınıflar kaç kişi olacak 6 Eylül?​

Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başlayacak. Vaka artışlarının yüksek olduğu bir dönemde 40 kişilik sınıflarda eğitim verileceğine dikkat çeken Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, uyarılarda bulundu.

2 dönem tatili ne zaman 2022?​

2 dönem tatili ne zaman 2022?
Peki ikinci ara tatil ne zaman olacak? Okullarda birinci yarıyıl tatili 24 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma günü sona erdi. İkinci dönemdeki ara tatili ise 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak.

Öğrencilerin 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında haftada kaç gün okula gidecekleri ve ikinci dönemin kaç gün süreceği hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karara göre, eğitim yılı tüm kademelerde ve sınıf seviyelerinde 6 Eylül Pazartesi günü Kovid-19 tedbirleri dahilinde haftada 5 gün yüz yüze eğitimle başlayacak. İlkokul 1. sınıf öğrencileri için ise 1-3 Eylül tarihleri arasında uyum haftası düzenlenecektir.

İkinci dönemdeki ara tatil ise 11 Nisan'da başlayacak ve 15 Nisan 2022'de sona erecektir. Bu ara tatil hafta sonundan devam edeceği için öğrenciler, 9-17 Nisan arasında 9 günlük bir tatil yapacaklardır. Bu yıl okulların yüz yüze eğitime başladığı tarih ise 6 Eylül 2021'dir.

Haftada kaç gün okula gidileceği konusunda ise okul öncesi eğitim kurumlarında tam zamanlı, ilkokullarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 2 gün, 8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olarak belirlenmiştir.

Bunun yanı sıra, öğrencilerin ders yılı boyunca toplamda en az 180 iş günü okula gitmeleri gerekmektedir. Pandemi önlemleri doğrultusunda sınıfların 40 kişilik gruplara bölündüğü ve yüz yüze eğitime başlanacağı vurgulanmıştır.

İkinci dönem tatilinin ise 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacağı belirtilmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda öğrencilerin eğitim planlamalarını ve okula gitme sürelerini göz önünde bulundurabilirler.

Geri