Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ogrenci portal sifresi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Öğrenci portal şifresi nasıl alınır?​

Öğrenci Şifresi Öğrenci numaranızı öğrendikten sonra öğrenci şifrenizi almak için https://ogrenciportal.kku.edu.tr/ bağlantısına tıklayarak Öğrenci Giriş Ekranını açınız. Açılan aşağıdaki ekranda “Şifre Sıfırlama” butonu kullanılarak şifre sıfırlama ekranına ulaşılır.

Üniversite Portalı Nedir?​

Öğrencilerin; kendilerine özel olarak tanımlanmış şifrelerle girip internet üzerinden eğitim içeriklerini takip ederek kendilerini bireysel olarak değerlendirebildikleri online eğitim platformlarıdır. Bu platformlara erişim belirli bir ücret karşılığında üyelik sistemiyle yapılmaktadır.
Kkü portala nasıl giriş yapılır?
Giris. Online sınav sistemine öğrencilerimiz https://ogrenciportal.kku.edu.tr adresinden öğrenci bilgi sistemi şifresi ile giriş yapılmaktadır. Portal üzerinden “Online Sınav” Linkine tıklayarak ulaşabilrsiniz.

Kuzeme nasıl giriş yapılır?​

Sisteme Giriş Sisteme kuzemue.kku.edu.tr adresinden ya da kuzem.kku.edu.tr internet sayfamızdaki eğitim portalı bağlantısından ulaşabilirsiniz. Sisteme girerken kullanıcı adı ve şifre bölümlerine T.C. Kimlik Numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz.

Öğrenci e postası nasıl alınır Kkü?​

BAP- Otomasyon sistemimizi kullanmak için sadece @kku.edu.tr e-posta hesabınızın olması yeterlidir. İlk defa e-posta alacak olanlar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının İnternet Sayfasından, Form ve Dökümanlar grubunda “E-POSTA BAŞVURU FORMU”nu online doldurarak e-posta adresi ve şifresi alabilirler.
Kırıkkale Üniversitesi ders seçimi nasıl yapılır?
https://ogrenciportal.kku.edu.tr/ adresinden, Öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yapılarak, Ders Kaydı ekranın dan yapılacaktır.

Üniversite Otomasyon şifresi nedir?​

Sisteme giriş için kullanıcı adı öğrenci numaranız; şifre ise T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 karakteridir. Sistemin ilk açılışında iletişim bilgilerinin girilmesi ve şifre değiştirme işlemi zorunludur.

Kuzem şifresi ne?​

Soru: Şifre nasıl sıfırlanır? Cevap: Sisteme kayıtlı olan e-postalarınız bilgi işlem tarafından size tanımlanmış olan kurumsal e-postalardır. Bu e-postalar öğrencinumaranı[email protected]([email protected]) olanlardır. Bu e-postaların şifreleri ise sizin tc kimlik numaralarınızdır.
Kırıkkale Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Kkü Kuzem nasil girilir?​

Eğitim Portalına giriş yapabilmeniz için Kırıkkale Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’ne bağlı bir eğitim programında öğrenci olmanız gerekmektedir. Sisteme kayıtlı bir öğrenci iseniz şifre ve kullanıcı adınız aşağıdaki gibidir: Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranızdır. Şifre: TC Kimlik Numaranızdır.

Kırıkkale Üniversitesi öğrenci kimlik kartı nereden alınır?​

3)- Belirtilen tarihte kimlik kartı Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan alınır.
Kkü mezun olmak için kaç AKTS?
(2) İki yıllık ön lisans programları için en az 120, dört yıllık lisans programları için en az 240, beş yıllık lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlar için en az 300, altı yıllık lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlar için en az 360 AKTS’lik ve ilgili birimin/bölümün …

Harun Öztürkler kim?​

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi’nde eğitim veren Profesör Doktor Harun Öztürkler’in öğrencisine taciz mesajları yolladığı ortaya çıktı. Taciz mesajlarına maruz kalan kız öğrencinin, mesajları sosyal medyada paylaşmasının ardından tacizci profesör hakkında soruşturma açıldı.

Hacettepe Bilsis şifresi nasıl alınır?​

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Portal ekranına giriş yapınız. 2-HÜ E-posta butonuna tıklayınız. 3-hacettepe.edu.tr uzantısı olmadan kullanıcı adınızı ve geçici şifrenizi yazarak giriş yapınız. 4-Giris yaptıktan sonra Options>Global>Change Password ( Seçenekler>Genel>Parola Değiştir ) menüsünden şifrenizi değiştiriniz.
Öğrenci portal ne demek?
Eğitim Portali Nedir? Öğrencilerin; kendilerine özel olarak tanımlanmış şifrelerle girip internet üzerinden eğitim içeriklerini takip ederek kendilerini bireysel olarak değerlendirebildikleri online eğitim platformlarıdır. Bu platformlara erişim belirli bir ücret karşılığında üyelik sistemiyle yapılmaktadır.
Sisteme kuzemue.kku.edu.tr adresinden ya da kuzem.kku.edu.tr internet sayfamızdaki eğitim portalı bağlantısından ulaşabilirsiniz. Sisteme girerken kullanıcı adı ve şifre bölümlerine T.C. Kimlik Numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz.

OBS giriş nasıl yapılır?​

Yanıt: ÖBS’ye girmek için [http://obs.ticaret.edu.tr/] adresini tarayıcınızın adres çubuğuna girmeniz ve ilgili adrese gitmeniz gerekir.

Kkü Kuzeme nasıl girilir?​

Cep telefonuyla girişler için; KUZEM sisteminden Mesajlar bölümünden gelen linki cep telefonunuza indireceğiniz Adobe Connect uygulaması ile kuzem kullanıcı adınız, şifrenizi yazarak giriş yapabilrisiniz.
Kuzem e nasıl giriş yapılır?
➢ Tarayıcı adresine kuzem.kku.edu.tr yazarak ulaşabilirsiniz. ➢ Üniversitemiz internet sayfasından aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz. www.kku.edu.tr >Akademik Birimler>Merkezler Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 ➢Kullanıcı Adınız ve Şifreniz başlangıçta T.C. Kimlik Numaranızdır. basarken CTRL tuşuna basmayı unutmayınız.

Hacettepe Bilsis kullanıcı adı nasıl alınır?​

Yeni kayıt yaptıran ön lisans, lisans öğrencilerimiz, ders kaydı yaptıran yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz kampüse gelmeden portal.hacettepe.edu.tr adresinden “E-posta İşlemleri” menüsünden “Yeni hesap” butonundan @hacettepe.edu.tr uzantılı kullanıcı hesabı alabilmektedirler.

Hacettepe Bilsis nedir?​

hacettepe üniversitesi öğrenci işleri bilgi sistemidir. bu sistemin altyapısında emeği geçen yöneticilerin ve yazılımcıların elini ayağını sikiyim. her sene her dönem boka sarıyor. bazen günlerce ders alamıyor öğrenciler. kayıt kesinlestiremediği için bursu yanan, okulu bırakan öğrenciler var.
Eğitimde portal nedir?

Mskü öğrenci kartı nasıl alınır?​

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dallarına kayıt yapan lisansüstü öğrencilerinin kimlik kartları tamamlanmıştır. Öğrenci kartlarınızı Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri bürosundan temin edebilirsiniz.

Geri