AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ogrenci kimlik karti ne zaman verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Öğrenci kimlik kartı ne zaman verilir?​

Öğrencilere kimlik kartları; ÖSYM ile yerleşen öğrencilere üniversiteye ilk kayıt esnasında verilir ve bu kimlikler öğrenci programa kayıtlı olduğu sürece geçerlidir.
NEÜ öğrenci Kimlik Kartı ne işe yarar?
NEÜ kimlik kartı ile turnike ve yemekhane geçişlerinde kullanabileceğiniz öğrenci kimlik kartı sistemidir.

Öğrenci kimliği kayıp olursa ne olur?​

kimliğinin kaybedilmesi ve hasar görmesi durumunda yeniden düzenlenmemektedir. Yerine Akıllı Kart kullanılmaktadır. (Eski kimlikler eğitim öğretim süresinde kullanılacak olup, mezuniyet ve kayıt silme durumunda Akıllı Kart ile birlikte teslim alınacaktır.)
Selçuk Üniversitesi öğrenci kimlik kartı ne işe yarar?
Öğrenciler, ayrıca kartlarını ilk kullanımdan itibaren 3 gün boyunca toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanıyor. Çalışma kapsamında bu yıl yaklaşık 22 bin öğrencinin kimlik kartına hem Elkart özelliği hem de 3 gün ücretsiz biniş hakkı tanımlandı.

Öğrenci kartımı nereden alabilirim?​

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.
Öğrenci Kimlik Kartı nasıl aktif edilir?
Öğrenci Kimlik Kartının (Kampüs PTTKart) aktif hesap kartı olarak kullanılabilmesi için; Öğrencilerimizin tüm PTT Merkezleri ve Şubelerinden Posta Çeki Hesap Açma Sözleşmesi ile Hesap Açma Formunu doldurmaları ve kimlik kartlarına şifre almaları halinde hesapları aktif edilir.

NEÜ Öğrenci kartı nereden alınır?​

Öğrenciler kimlik kartlarını akademik birim öğrenci işlerinden ders başlangıç tarihinde biriminiz öğrenci işleri bürosundan teslim alabilirsiniz.
Necmettin Erbakan Üniversitesi kayıt dondurma nasıl yapılır?
Öğrenci kayıt dondurma isteğini içeren dilekçesini Öğrenci İşlerine verir. Öğrenci İşleri tarafından öğrencinin dilekçesini görüşülmek üzere Yönetim Kuruluna sunar. Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu dilekçeyi inceler.

Öğrenci kartımı kaybettim ne yapabilirim?​

Herhangi bir nedenle yitirdiğiniz ulaşım kartınızın sınıfına göre ilgili durumu bildiren belge (öğrenci belgesi, bağlı bulunduğunuz kurum kimliğiniz, engelli raporunuz vb.) ile 1 adet fotoğraf ve kart ücretini ödeyerek yeni kartınızı alabilirsiniz.
Öğrenci belgesi kayboldu ne yapmalıyım?
Diploma, diploma eki, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca tek merkezli düzenlendiğinden, bu belgelerin kaybedilmesi durumunda müracaatlar düzenlenen bir dilekçe, ekinde ulusal bir gazeteye verilmiş ilan ve nüfus cüzdanı fotokopisini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına sunarak gerçekleştirirler.

Selçuk Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?​

Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, aşağıda belirtilen iş ve işlemleri gerçekleştirmeleri; istenilen belgeleri eksiksiz tamamlamaları ve beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir. a) Aday öğrenciler için e-kayıt zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır.
Konya Selçuk Üniversitesi merkezde mi?
Yüksekokulumuz, Konya şehir merkezine 50 km ve Üniversitemizin Alaaddin Keykubat Kampusu’ne 30 Km. uzaklıktadır. Okulumuza İstanbul yolu ve Ankara Yolu üzerinden Sarayönü yol ayrımlarından kolaylıkla ulaşılmakta olup Sarayönün’de bulunana Tren garı vasıtasıyla tren ile de kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

Geri