Ogrenci basina kac metrekare?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Öğrenci başına kaç metrekare?​

Bilim Kurulu’nun yayımladığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne göre, okulda her öğrenciye 4 metrekare alan olmalı MEB bir genelgeyle, okulların 31 Ağustos’ta 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına açılacağını ilan etti.
Bir müdür odası kaç m2 olmalı?
kurumlarda bulunması gereken bölümler: 1- Müdür odası: En az 10 m2 olmalıdır. 2- Müdür yardımcısı odası: (isteğe bağlı) En az 10 m2 olmalıdır. 3- Öğretmenler odası: 8 öğretmene kadar en az 12 m2 olmalıdır. 8’den fazla her öğretmen için 1,5 m2 yer ilave edilir.
Uygulama dersliği nedir?
Meslekî ve teknik Anadolu liselerinde uygulanacak olan eğitim programlarının gerektirdiği uygulamalı derslerde; bilgi, beceri ve davranışların kazandırılması amacıyla gerekli donanımı yapılmış eğitim ve öğretim, deney, analiz, uygulama ve benzeri faaliyetlerin yapıldığı ortamı ifade eder.

Bir okul bahçesi kaç metrekare olmalı?​

İlkokul, ortaokul, ortaöğretim ve özel eğitim okulları; kullanım hakkının tamamı okula ait olan ve okul binasının alanı dışında her bir öğrenci için en az 2 metrekare olmak koşuluyla en az 500 metrekare bahçesi bulunan müstakil binalarda açılabilecek.
Okul bahçeleri öğrenci başına kaç metrekare olmalı?
Kaç öğrenciye bir tuvalet düşer?
15- Tuvalet ve lavabolar: a) Her 30 öğrenci için yaşlarına uygun bir tuvalet ve lavabo, b) 30 öğretmene kadar bir tuvalet ve lavabo ayrılır. 30’dan fazla öğretmeni olan okullarda, her 30 öğretmen için bir tuvalet ve lavabo daha ayrılır.

Okul koridoru kaç metre?​

KORİDORLAR ve KAPALI TENEFFÜS HOLLERİ:  Bir tarafı derslik olan koridorlarda koridor genişliği en az 2.50 m. ve iki tarafı derslik olan koridorlarda koridor genişliği en az 3.00 m. olmalı, koridor uçları mekânlarla veya yangın merdiveni ile kapatılmamalıdır.
Özel anaokulları ve özel okulların ana sınıfı dersliklerinde bir öğrenci için ayrılan kullanım alanı kaç m² den az olamaz?
MADDE 8- (1) (Değişik: Makam Oluru 16/7/2014-3007900) Okullarda; a) Anaokulları ve okulların ana sınıfı dersliklerinde bir öğrenci için ayrılan kullanım alanı 1,5 m² den, b) İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının dersliklerinde bir öğrenci için ayrılan kullanım alanı 1,2 m² den, az olamaz.

Geri