- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Öğrenci akbili kaç yaşında alınır 2021?
Öğrenci akbili kaç yaşında alınır 2021? Öğrenci Kartı, Öğretmen Kart, Mavi Kart (Aylık Abonman), 60 Yaş Kartı, 65 Yaş Kartı ve Sarı Basın Kart Başvuru için hak sahibi olduğu İstanbulkart türü için talepte bulunabilirsiniz.Öğrenci akbili kaç basıyor 2021?
İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15’lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL’ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL’ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.Öğrenci kartı kaç yaşına kadar kullanılır?
Yaş kriterinin kaldırılması EGO Genel Müdürlüğü İdare Encümeni kararıyla onaylanırken, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının ardından indirimli abonman kartından yararlanma yaşında 27 yaş sınırı resmi olarak ortadan kalkacak.
Öğrenci akbili kaç sene kullanılır?
Öğrenci Kart kullanım süreleri kaç yıl boyunca geçerlidir? Ön lisans okuyanlar için ilk kayıt olunan tarih itibari ile 4 yıl, Lisans programı okuyanlar içinse 7 yıllık indirimli kart kullanım hakkı bulunmaktadır.Öğrenci akbilini kimler alabilir?
Yüksek Öğretim Kurumu Kanunu, Çıraklık Eğitim Kanunu kapsamında eğitim gören öğrenciler ile Temel Eğitim Kanunları ve diğer kanunlar kapsamında eğitim gören öğrenciler, Açık İlköğretim, Açık Lise, Kur’an Kursu öğrencileri İBB’nin indirimli İstanbulkart’ını almak için başvuru yapabilir.Iett indirimli kart kaç yaş sınırı?
İETT, öğretmenler ve öğrenciler ile 60 yaş ve üzerindekilere internetten ”İndirimli Seyahat Kartı Hizmeti” vermeye başladı. İETT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, toplu taşım araçlarında geçerli indirimli seyahat kartı almak isteyenlere resmi internet sitesinde online hizmet veriliyor.
ÖĞRENCİ AYLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.
Öğrenciler İBB’nin bireysel.istanbulkart. istanbul adresindeki başvuru formuna kişisel bilgilerini ve fotoğrafını kaydederek online başvuru yapabilir. İstanbulkart ve 6 TL kargo ücreti ödemesini başvurunun son adımında kredi kartı ile yapabilir. EFT ve havale ile yapılan ödemeler kabul edilmediğini belirtelim.
AÖF öğrenci akbili yaş sınırı var mı?
Yeni uygulamaya göre çalışan 20 yaş üstü lise ve 25 yaş üstü üniversite öğrencileri indirimli karttan yararlanamayacak.