Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Office LTSC ne demek?

Editör

Yeni Üye

Office LTSC ne demek?​

Office LTSC nedir? Office LTSC, ticari ve kamu müşterileri için Office ‘in en son kalıcı sürümüdür; her iki platformda da (Windows ve Mac) tek seferlik, “kalıcı” satın alma olarak kullanılabilen cihaz tabanlı bir lisanstır.

Word 2010 nasıl güncellenir?​

- Word 2010 gibi herhangi bir Office 2010 uygulamasını açın ve bir belge oluşturun.
- Dosya > Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle’ye gidin.
- Güncelleştirmeleri Yükle veya Güncelleştirmeleri Denetle seçeneğini belirleyin.

LTSC lisans nedir?​

LTSC lisans nedir?
Kurumsal LTSC (Uzun Süreli Hizmet Kanalı), Windows 10 Enterprise’ın 2 ila 3 yılda bir yayınlanan uzun vadeli bir destek sürümüdür. Her sürüm, yayımlandıktan sonraki 10 yıl boyunca güvenlik güncelleştirmeleriyle desteklenir ve özellikle hiçbir özellik güncelleştirmesi almaz.

Word son sürüm nasıl indirilir?​

Yöntem #1: Microsoft Office resmi sitesinden ücretsiz deneme sürümünü başlatma:
- Adım#1: Buradan Microsoft Office deneme sürümü resmi sitesine ulaşın.
- Adım#2: “1 ay süreyle ücretsiz deneyin” butonuna tıklayın.
- Adım#3: Gerekli bilgilerinizi girdikten sonra 1 aylık deneme sürümünüz kullanıma hazır.

Windows 10 Enterprise nasıl etkinleştirilir?​

Windows’u İnternet üzerinden etkinleştirin Ardından, yazın SLUI.EXE 3 ve Enter’a basın. Bu açılacak Windows Activation. Seri numarasını buraya girebilirsiniz. Seri numarasını yazın ve Etkinleştir’e tıklayın.

Windows 10 LTSB ne demek?​

Windows 10 LTSB ne demek?
Windows 10 LTSB teknik olarak bir Windows 10 Enterprise ürünü olduğu için, standart Windows sürümlerinde olmayan bazı önemli özelliklere sahip. Enterprise sürümü kullanıcılara güncellemeler ve Microsoft’a gönderilen kullanım verileri üzerinde daha fazla kontrol sunuyor.

Hangi Windows 10 daha hızlı?​

Windows 64 bit sürümler, işlemcinizin daha hızlı ve kararlı çalışmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca 64 bit sürümler, sorunsuz bir şekilde 32 bit yazılımları da çalıştırabiliyor.

Office LTSC, ticari ve kamu müşterileri için sunulan Office'in en son kalıcı sürümüdür. Bu sürüm, hem Windows hem de Mac platformlarında kullanılabilen cihaz tabanlı bir lisans türüdür. Kullanıcılar, Office LTSC'yi bir defada satın alarak "kalıcı" olarak kullanabilirler. Bu sayede sürekli güncelleştirme gereksinimi olmaksızın Office'i kullanmaya devam edebilirler.

LTSC lisansı ise Windows 10 Enterprise'ın uzun vadeli hizmet sürümüdür. Her 2 ila 3 yılda bir yayınlanan bu sürümler, yayımlandıktan sonraki 10 yıl boyunca güvenlik güncelleştirmeleri alırken, özellik güncellemelerini almazlar. Bu sayede kurumsal kullanıcılar, uzun vadeli ve istikrarlı bir işletim sistemi deneyimi yaşayabilirler.

Eğer Word gibi Office 2010 uygulamalarını güncellemek istiyorsanız, ilgili uygulamayı açarak Dosya > Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle adımlarını takip edebilirsiniz. Güncellemeleri yükleyerek veya denetleyerek Word 2010'ı güncel tutabilirsiniz.

Word'un en son sürümünü indirmek için Microsoft Office resmi sitesinden ücretsiz deneme sürümünü başlatabilirsiniz. Bunun için Microsoft Office deneme sürümü resmi sitesine gitmeli, "1 ay süreyle ücretsiz deneyin" butonuna tıklamalı ve gerekli bilgileri girdikten sonra 1 aylık deneme sürümünüzü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Windows 10 Enterprise'ı etkinleştirmek için İnternet üzerinden etkinleştirme yapabilirsiniz. Bunun için SLUI.EXE 3 yazıp Enter'a basarak Windows Activation ekranını açabilir ve seri numaranızı girdikten sonra Etkinleştir'e tıklayabilirsiniz.

Son olarak, Windows 10 LTSB teknik olarak bir Windows 10 Enterprise ürünüdür ve standart Windows sürümlerinden farklı özelliklere sahiptir. Bu sürüm, kullanıcılara güncellemeler ve kullanım verileri üzerinde daha fazla kontrol imkanı sunar.

Windows'un 64 bit sürümleri, işlemcinizin daha hızlı ve kararlı çalışmasına yardımcı olabilir. Ayrıca 64 bit sürümler, sorunsuz bir şekilde 32 bit yazılımları da çalıştırabilirler. Bu sayede daha iyi bir performans elde edebilirsiniz.

Geri