AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Office lisansimi nasil ogrenebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Office lisansımı nasıl öğrenebilirim?​

Office’i Kur seçeneğine tıkla….https://stores.office.com/myaccount adresine git.
- Hesabına giriş yap.
- Diskten yükle seçeneğini tıkla.
- Diskim var seçeneğine tıkla.
- Ürün anahtarınızı görüntüleyin seçeneğini tıkla.

Microsoft 365 ürün anahtarımı nasıl öğrenirim?​

Office’i Microsoft Store’dan satın aldıysanız, ürün anahtarınızı buraya girebilirsiniz….Office’i yeni satın aldım. Ürün anahtarımı nereye gireceğim?
- www.microsoftstore.com adresine gidin.
- Oturum açtıktan sonra sağ üst köşeden adınızı seçin ve sonra Sipariş Geçmişi’ni seçin.
Windows 10 ürün anahtarı nerede bulabilirim?
Windows 10 ile birlikte gelen bilgisayarlarda ürün anahtarı, anakartın sabit yazılımında yer alır. Eğer yeni bilgisayarınızdaki ürün anahtarını öğrenmek istiyorsanız, bunu komut istemi aracılığı ile yapmanız mümkündür.

Ürün anahtarı etkinleştirme nasıl yapılır?​

Donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows 10’u yeniden etkinleştirme
- Başlangıç düğmesini seçin ve ardındanAyarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme ‘yi seçin.
- Ürün anahtarını değiştir’i seçin.
- COA’daki ürün anahtarını girin ve yönergeleri izleyin.

Microsoft nasıl etkinleştirilir?​

Herhangi bir Office programındaki Yardım menüsünde Ürünü Etkinleştir’i tıklatın. Office Etkinleştirme Sihirbazı’nı bir Office programının dışından çalıştırın. Bunu yapmak için, Başlat’ı tıklatın, Programlar’ın üzerine gelin, Microsoft Office Araçları’nın üzerine gelin ve sonra da Ürünü Etkinleştir’i tıklatın.
Office 365 ürün anahtarı nereye girilir?
Adım: Office’i ayarlamak için oturum açın penceresinde Oturum açmak veya hesap oluşturmak istemiyorum’u seçin (bu, pencerenin alt kısmında küçük bir bağlantıdır). 3. Adım: Office ürün anahtarınızı kısa çizgileri kullanmadan girin.
www.office.com/signin adresine gidin ve iş veya okul hesabı kullanıcı adınız ve mevcut parolanızla oturum açın. > Parola’ya gidin. Değişikliklerinizi yapın ve Kaydet’e tıklayın.
Dijital Lisansınızın Olup Olmadığını Kontrol Edin Windows 10 Ayarları’nda dijital lisansın olup olmadığı hızlıca kontrol edilebiliyor. Burada işlemi gerçekleştirmek için Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik / Etkinleştirme yolunu izlemek yeterli.
Windows 10 aktivasyon kodu nasıl girilir?
Windows tuşu + I kısayolunu kullanarak Ayarlar’ı açıyoruz ve Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir adımlarını izliyoruz. Açılan ekranda size verilen 25 haneli ürün anahtarını giriyoruz ve İleri tuşuna tıklıyoruz. Windows etkinleştirildi uyarısından sonra ekranı kapatabilirsiniz.

Orjinal olmayan Windows 10 nasıl etkinleştirilir?​

Windows 10 etkinleştirme nasıl yapılır?
- Adım #1: Windows 10 kurulum işlemini başlatın.
- Adım #2: Etkinleştirme için ürün anahtarı ekranı açılacak.
- Adım #3: 25 karakterden oluşan ürün anahtarınızı yazın ve “İleri” butonuna tıklayın.
- Adım #4: Windows 10 etkinleştirme işlemi kısa sürede tamamlanacak.

Geri