Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Office 365 lisans nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Office 365 lisans nasıl yapılır?​

Kuruluşunuz Microsoft 365’e kaydolduktan sonra yönetici, her kullanıcı hesabına farklı Microsoft 365 lisansları atayabilir….
- www.office.com/signin adresinde iş veya okul hesabınızla oturum açın.
- Ayarlar’a tıklayın ve Uygulama ayarlarım bölümünden Office 365’i seçin.
- Hesabım sayfasında Abonelikler’i seçin.

Microsoft lisans ataması nasıl yapılır?​

Bir kullanıcının Microsoft To Do lisansını atamak veya kapatmak için, Microsoft 365 Yönetim Merkezi > kullanıcılarınagidin, lisansını atamak istediğiniz kişiyi seçin ve sonra da Kaydet> için tercihinizi seçin.
Office 365 lisans ne demek?
Microsoft® Office 365, şirketler için e-posta, ortak döküman yönetimi, tanıtıcı web sitesi, anlık mesajlaşma, web konferansı ve Office Web uygulamaları (Word, Excel, Powerpoint) çözümleri içeren çevrimiçi işyönetimi hizmetleridir.
Office 365 öğrenci nasıl kurulur?
Yöntem#3: Öğrenci veya öğretmenseniz Microsoft Office uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.
- Adım#1: Buradan Microsoft Office 365 Eğitim sayfasına ulaşın.
- Adım#2: Okulunuzun verdiği e-posta adresini girin.
- Adım#3: Öğrenci veya öğretmen olarak mesleğinizi seçin.
- Adım#4: Microsoft Office ücretsiz olarak kullanıma hazır.

Microsoft Office 365 ne işe yarar?​

Microsoft 365 abonelikle yapabilecekleriniz: Word, Excel, PowerPoint ve Outlook gibi en son Office uygulamaları. PC, Mac, tablet ve telefona yükleme olanağı. 1 TB OneDrive bulut depolama alanı.

Neden Office 365 kullanmalıyım?​

Office 365 kullanımıyla, Microsoft üzerinden yapılacak tüm işlemler tek çatı altında toplanmaktadır. Çalışmaların hazırlanması, kaydedilmesi, düzenlenmesi, paylaşılması ya da mail adresiyle entegre edilmesi gibi işlemlerin tamamı, Office 365 sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Office 365 iyi mi?
Uygulama grubuna erişmeniz gerekiyorsa, Office 365 belki de en iyi seçimdir, çünkü düşük maliyetle güncelleme ve yükseltme sürekliliği sağlayan tek seçenek budur. Ayrıca, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 ve macOS çalıştıran cihazlar dahil, tüm cihazlarınıza yükleyebileceğiniz tüm uygulamalara erişebilirsiniz.
Office kimlere ücretsiz?
Office 365’e ücretsiz başlayın Koşullara uygun kurumlardaki öğrenciler ve eğitmenler Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve şimdi Microsoft Teams’i ve diğer sınıf araçlarını da içeren Office 365’e kayıt olabilir. Geçerli okul e-posta adresinizi kullanarak hemen bugün başlayabilirsiniz.

Geri