Office 365 dagitim listesi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Office 365 dağıtım listesi nedir?​

Dağıtım grupları (bazen dağıtım listeleri olarak adlandırılır), Outlook Web App kullanıcılarının iş arkadaşlarınızla ve iş ortaklarıyla iletişim kurmasını ve işbirliği yapmasını sağlayan bir çözüm çözümüdür. Not: Web üzerinde Outlook kullanıyorsanız Microsoft 365 Grupları size sunulur.

Outlook’ta yeni bir kişi grubu oluştururken kişileri hangisinden ekleyebilirsiniz?​

Kişi grubu oluşturma
- Gezinti çubuğunda Kişiler. öğesini seçin.
- Giriş > Yeni Kişi Grubu’nu seçin.
- Kişi Grubu kutusuna, grubun adını yazın.
- Kişi Grubu > Üye Ekle’yi seçin. ve ardından bir seçeneği belirleyin:
- Adres defterinizden veya kişiler listenizden kişi ekleyin ve Tamam’ı seçin.
- Kaydet ve Kapat’ı seçin.
Başka birinden alınan bir kişi grubunu ekleme. Kullanmak istediğiniz kişi grubunu içeren bir ileti aldığınızda, bunu Kişilerinize kaydedebilirsiniz. Kişi grubunu içeren iletiyi açın. Kime veya Bilgi kutusunda, kişi grubuna sağ tıklayın ve ardından Outlook Kişilerine Ekle’ye tıklayın.
Outlook kopya olarak ekle ne demek?
Outlook alıcılarınızın dosyayı görüntüleyemediğini algılarsa, örneğin dosya yalnızca sizin erişebildiğiniz bir SharePoint sitesinde depolanmışsa, doğrudan dosya simgesi ve adının altında bir uyarı iletisi görürsünüz. Bağlı dosya olan eki dosyanın kopyasıyla değiştirmek için Kopya olarak ekle’yi seçin.
Microsoft 365 grubu nedir?
Microsoft 365 Grupları nelerdir? Microsoft 365’teki gruplar, işbirliği yapmak istediğiniz kişileri seçmenize ve bu kişilerin paylaşması için kolayca kaynak koleksiyonu ayarlamanıza olanak tanır. Paylaşılan Outlook gelen kutusu, paylaşılan takvim veya dosyalarda işbirliği yapmak için bir belge kitaplığı gibi kaynaklar.

Distribution group ne demek?​

Distribution Group : Normal bir dağıtım grubudur. Üyelerini ve gerekirse grubu kontrol edecek kişileri belirlersiniz. (Gruba üye dahil etme ve çıkarma gibi yönetim işlemleri) Ekli olan kişiler aksini söylemeden ve siz çıkartmadan grup içerisinden çıkmazlar ve giremezler.

Outlook mailing nasıl yapılır?​

Outlook’ta e-posta oluşturma ve gönderme
- Yeni bir ileti başlatmak için Yeni E-posta’yı seçin.
- Kime, Bilgi veya Gizli alanlarından birine bir ad veya e-posta adresi girin.
- Konu kutusuna e-posta iletisinin konusunu yazın.
- İmleci e-posta iletisinin gövdesine getirin ve yazmaya başlayın.
Bilgi kısmına mail hakkında bilgi sahibi olması gereken ya da yazılan mail için cevap hakkı olan kişileri eklemelisiniz. Yazdığınız mailde bahsettiğiniz herkes aksi gerekmedikçe bilgi bölümüne eklenmelidir. Bilgi kısmına eklediğiniz kişiler birbirlerinin mail adresini görebilmektedir.

Geri