AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Office 32 mi 64 mu nasil anlarim?

Editör

Yeni Üye

Office 32 mi 64 mü nasıl anlarım?​

Office hakkında: Hangi Office sürümünü kullanıyorum?
- Word veya Excel gibi herhangi bir Office uygulamasını açın ve Hesap’ı seçin.
- Ürün Bilgileri’nin altında Office ürününüzün adını ve bazı durumlarda tam sürüm numarasını görürsünüz.
- Bit sürümü gibi daha fazla bilgi için Excel hakkında’yı seçin.

Excel sorgu düzenleyicisi nerede?​

Excel sorgu düzenleyicisi nerede?
Sorgu Özellikleri iletişim kutusundan sorgu düzenleme Excel’da Veri > Veri & Bağlantılar > Sekmesi’ne tıklayın, sorguya sağ tıklayın ve Özellikler’i seçin,Özellikler iletişim kutusunda Tanım sekmesini seçin ve sonra da Sorguyu Düzenle’yi seçin.

Office versiyonunu nasıl öğrenirim?​

Hangi Office sürümünü kullanıyorum?
- Windows’sanız, bir Word belgesi açın, sol üst köşeden Dosya’yı seçin ve ardından sol gezinti çubuğunda Hesap veya Yardım’a tıklayın.
- Pencerenin sağ tarafında, Ürün bilgileri altındaOffice sürümü ve bilginizi görebilirsiniz.

64 bit ile 32 bit arasındaki fark nedir?​

64 bit ile 32 bit arasındaki fark nedir?
32 bit ile 64 bit arasındaki fark bilgisayar üzerinden RAM şeklinde fark yaratır. Bu doğrultuda 32bit ve bilgisayar en fazla 4 GB RAM taşır. Ancak 64 bit bilgisayar ise 4 GB üzeri kapasiteye sahiptir. Bu da bilgisayarın çok daha güçlü ve etkin bir şekilde çalışmasına olanak vermektedir.
Excel Power Query nasıl açılır?​
Power Query Düzenleyicisi’ni açmak için, Al ve Dönüştür grubunda, Sorgu Düzenleyicisi’ni &’i Seçin komutunu seçin; ama veri kaynağına bağlanın, yeni sorgu oluşturun veya sorguyu yüklenince de açılır.

Excel sorgu nedir?​

Excel sorgu nedir?
Excel için Microsoft Power Query veri bulma (get), veri dönüştürme (transform) ve zenginleştirme için kullanımı kolay bir kullanıcı arabirimi sağlar. Bilgi İşlemciler, BI uzmanları ile diğer Excel kullanıcıları için değişik kaynaklardaki verileri analiz etmeyi sağlayan yeni bir araçtır.

Office hangi yıl?​

Microsoft Office, 1989 yılında Microsoft tarafından tanıtılan, Microsoft Windows ve MacOS işletim sistemlerinde birbiriyle ilişkili masaüstü uygulamaları, sunucular ve hizmetler sunan bir ticari ofis yazılım paketidir.

Hangi Microsoft sürümünü kullanıyorum?​

Hangi Microsoft sürümünü kullanıyorum?
Cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını bulmak için Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, Aç kutusuna winver yazın ve ardından Tamam’ı seçin. Daha fazla bilgi edinmek için: Başlangıç > Ayarlar > Sistem > Hakkında ‘yı seçin.

Geri