AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Odtu kibris kac para?

Editör

Yeni Üye

Odtü kıbrıs kaç para?​

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında İşletme SUNY (New Paltz) Programı’na yerleşen öğrencilerin Hazırlık Programı da dâhil olmak üzere, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde geçireceği dönemler için belirlenen yıllık ücret TC uyruklu öğrenciler için 65.887,00 TL; KKTC uyruklu, Personel, Mezun ve Kardeş İndirimi’nden yararlanan …

Odtü 75 burs ne kadar?​

| TL
Öğrenim ücreti | 30000
% 25 Öğrenim Ücreti Muafiyet Bursu | 22500
% 50 Öğrenim Ücreti Muafiyet Bursu | 15000
% 75 Öğrenim Ücreti Muafiyet Bursu | 7500

Odtü %50 burs ne kadar?​

Odtü %50 burs ne kadar?
ODTÜ Mezunlarının Çocukları İçin ODTÜ Kuzey Kıbrıs’ta %20 İndirim.
Yıllık Öğrenim Ücreti | Tam Burslu | Öğrenim ücreti ödenmez.
%50 Burslu | 22.550,00 TL
Burssuz | 45.100,00 ₺
SUNY Programları | 45.100,00 TL
Mezun İndiriminden Yararlanan Öğrenciler | Tam Burslu | Öğrenim ücreti ödenmez.

Odtü Kıbrıs okunur mu?​

Odtü Kıbrıs okunur mu?
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu öğrencileri eğitimlerine KKTC’de devam etmektedirler. Üniversite yönetiminin belirleyeceği koşullarda, öğrenciler eğitim-öğretim dönemlerinin bir kısmında ODTÜ Ankara Kampusu’nda da ders alabilmektedirler.

Odtü burslu ne demek?​

Bu burs, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında, – Ailesi Ankara dışında yaşayanlar için 2 veya 4 kişilik yurt odalarında (konukevleri hariç) ücretsiz konaklama veya ailesi Ankara’da yaşayanlar için 250 TL nakit desteği, – Yılda 9 ay süreyle ODTÜ kafeteryasında yemek bursunu kapsar.

ODTÜ nasıl bir üniversite?​

ODTÜ; sosyal, kültürel, sportif altyapısı zengin, 100’ün üzerinde öğrenci topluluğunun etkinlikler düzenlediği ve 7/24 yaşayan bir kampüsü olan, Türkiye’deki en zengin sosyal yaşama sahip üniversite olarak kabul edilmektedir.

Odtü Bilgisayar Mühendisliği 50 burslu ne kadar?​

Odtü Bilgisayar Mühendisliği 50 burslu ne kadar?
Ayrıca %50 burslu ücreti de 22.550, 00 ₺ gibi gayet uygun bir fiyatı var.

Odtü ne kadar burs veriyor?​

Odtü ne kadar burs veriyor?
Burs ve yardımlar, 9-12 ay süre ile nakit, yurt ve yemek yardımları şeklinde olup 2021-2022 eğitim öğretim yılında miktarları aylık 200 TL-1.000 TL arasında değişmektedir. Burs ve yardımlardan ihtiyacı olan öğrenciler, öğrenimlerini başarı ile sürdürdükleri sürece yararlanabilmektedirler.

Odtü Kıbrıs ne farkı var?​

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu mezunlarına, ODTÜ Rektörü’nün imzası ile “Türkiye Cumhuriyeti Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu” ibaresini taşıyan ODTÜ diploması verilmektedir. Öğretim farkı yoktur büyük ihtimalle çünkü aynı saatlerde aynı sınavları oluyorlar.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde eğitim görmek isteyen öğrenciler için belirlenen yıllık ücretler şu şekildedir:

- TC uyruklu öğrenciler için yıllık ücret: 65.887,00 TL
- KKTC uyruklu, Personel, Mezun ve Kardeş İndirimi'nden yararlanan öğrenciler için farklı indirimler uygulanmaktadır.

Burs olanakları da sunulan fırsatlar arasında yer almaktadır. Örneğin, ODTÜ Kuzey Kıbrıs'ta işletme programına yerleşen öğrenciler için %75 burs, 7.500 TL'ye kadar indirim sağlamaktadır. Ayrıca, %50 burslu öğrenciler için yıllık öğrenim ücreti 22.550,00 TL olarak belirlenmiştir.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsünde eğitim aldığınızda, ODTÜ Ankara Kampüsünde de ders alma imkanı bulunmaktadır. Üniversite, zengin sosyal, kültürel ve sportif altyapısıyla öne çıkan bir kurumdur. Ayrıca, öğrencilere çeşitli burs ve yardımlar da sunulmaktadır. Burs miktarları, ihtiyaç durumuna göre aylık 200 TL ile 1.000 TL arasında değişebilmektedir.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu mezunları, "Türkiye Cumhuriyeti Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu" ibaresini taşıyan ODTÜ diplomalarını almaktadırlar. Bu diploma ile mezunlar arasında bir öğretim farkı olmadığı belirtilmektedir.

Geri