AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Odtu dersten cekilme nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Odtü dersten çekilme nedir?​

Dersten çekilme işlemi danışman onayları için verilen süre sona erdikten ve ilgili işlem için ÖİDB tarafından onay verildikten sonra, çekilme işlemi tamamlanan dersler sistemde öğrencilerin üzerinde (W) olarak görünecektir ve hem öğrenciye hem de dersi veren öğretim elemanına bilgilendirme e-postası gönderilecektir.
Yaşar Üniversitesi dersten çekilme nasıl yapılır?
Dersten çekilme işlemi için başvurularınızın Yaşar e-posta adresi (https://bim.yasar.edu.tr/ogrenci/ogrenci-e-posta/) üzerinden[email protected]adresine iletmesi gerekmektedir. Dersten çekilme kararının akademik danışmanınıza danışılması önemle tavsiye edilmektedir.
Unsatisfactory ne demek ODTÜ?
Başarısız öğrenciler. MADDE 29 – (1) Genel ve/veya yarıyıl not ortalaması 2,00’ın altında olan öğrenciler Başarısız (Unsatisfactory) öğrenci olarak tanımlanır.

Yaşar Üniversitesi dersten çekilme nedir?​

Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğinin 34. maddesi 1/d bendine istinaden; Öğrenci öğretim süresince lisans programlarında en fazla dört, ön lisans programlarında ise en fazla iki dersten çekilebilir. Dersten çekilme başvurusu, akademik takvimde ilan edilen tarihlerde yapılır.
Dersten çekilme nedir yaşar?
Dersten çeklme nedir? Öğrenciler başarılı olamayacaklarını anladıkları bir dersi, akademik takvimde belirtilen dersten çekilme tarihine kadar bırakabilirler. Bu durumda tamamlayamadıkları toplam kredi sayısını bir sonraki yarıyılda telafi etmeleri gerekebilir.
Zorunlu dersten çekilme ne demek?
Anasayfa. Dersten çekilme (withdrawal) nedir ve nasıl yapılır? Öğrenciler başarılı olamayacaklarını anladıkları bir dersi, akademik takvimde belirtilen dersten çekilme tarihine kadar bırakabilirler. Bu durumda tamamlayamadıkları toplam kredi sayısını bir sonraki yarıyılda telafi etmeleri gerekebilir.
Öğrenciler onuncu hafta sonuna kadar kayıtlı oldukları bir dersten akademik danışman onayı ile çekilebilir. Bu durumda öğrenim ücretinden herhangi bir iade ve mahsup yapılmaz.
KHAS kayıt yenileme ne zaman?
2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri SPARKS üzerinden 8 – 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders kayıt sürecinin başlayabilmesi için kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptığınız sparks.khas.edu.tr web sayfası üzerinden “Kayıt Yenileme” sekmesine geliniz.
KHAS kaça kadar açık?
Bilgi Merkezi Güz Döneminde, hafta içi 08:30-23:30, hafta sonu 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bilgi Merkezi içerisinde maske takılması ve fiziksel mesafenin korunması gerekmektedir.

Geri