AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ODE yalitim nasil bir firma?

Editör

Yeni Üye

ODE yalıtım nasıl bir firma?​

ODE bugün 6 modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Sosyal sorumluluk bilincini tüm faaliyetlerine yansıtan ODE, Türkiye’de yalıtım sektöründe “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu”nu yayınlayan ilk firmadır.

ODE ne demek edebiyat?​

(Yun.):Ezgi. (bk. komedya ve tragedya.) Böyle şiir için yazılmış müzik.

ODE Membran kimin?​

ODE Membran kimin?
Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım, üstün Ar-Ge kabiliyeti sayesinde ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. ODE, hammaddesinden ambalajına kadar üst kaliteye sahip malzemeler ile üretilen “Epikon Membran” serisinin lansmanını yaptı.

ODE ingilizce ne demek?​

ODE ingilizce ne demek?
ordinary differential equation (ode) i.

Isipan nedir?​

ODE Isıpan. ODE Isıpan, döşeme ve çatıların; duvar, kolon ve kirişlerin ısı yalıtımında kullanılan ekstrüde polistren ısı yalıtım levhasıdır.

Cam yünü ne kadar?​

“Hırdavat & Nalburiye > Yalıtım Ürünleri”
İlan Başlığı | Ürün | Fiyat
SES YALITIMI ADEPAN 5 CM | Cam Yünü | 5.990 TL
CAMYÜNÜ İZOCAM 10 CM RÜLO | Cam Yünü | 100 TL
izocam marka cam yünü (70*1.2 /80*1.2 m) | Cam Yünü | 4 TL
Cam Yünü ode | Cam Yünü | 144,90 TL

ODE şiir nedir?​

ODE şiir nedir?
Ode , kişisel duygu ve genel meditasyonun birleştiği, kamusal veya özel haysiyet vesilesiyle törensel şiir.

Bir top membran kaç lira?​

Bir top membran kaç lira?
MEMBRANLARIN FİYAT LİSTESİ
ÜRÜN ADI | BİRİMİ | FİYAT
ODE GRANAT MEMBRAN GC 200 (-10) | TOP/15 M2 | 265,00 tl
ODE GRANAT MEMBRAN GP 300 (-10) | TOP/10M2 | 250,00 tl
ODE GRANAT MEMBRAN GP 400 (-10) | TOP/10M2 | 270,00 tl
5 cm strafor paketi kaç M2 fiyatları?​
Galvaniz Trapez 3.00 mt 0.50 mm
Eps Strafor Köpük 2020 GÜNCEL FİYATLARI | METRAJ | FİYAT
2 CM X 50 X 100 CM | 15.00 M2 / PKT | 45 TL
3 CM X 50 X 100 CM | 12.50 M2 / PKT | 45 TL
4 CM X 50 X 100 CM | 10.00 M2 / PKT | 45 TL
5 CM X 50 X 100 CM | 7.50 M2 / PKT | 45 TL
1 paket 5 lik XPS kaç m3?​
5 cm XPS Isı Yalıtım Levhası (28-32 DNS) Kalınlık :5 cm Yoğunluk : 28-32 DNS Levha Ebatları :60cm x 120cm Paket Metrajı :5,76 m2 Paket m3 :0,288 m3 Levha Adedi/Paket :8 Adet Ürün Açıklaması duvar, kolon ve kirişlerin ısı yalıtımında kullanılan ekstrüde polistren ısı yalıtım levhalarıdır. Her iki yüzeyi baskılıdır.

ODE Yalıtım, yukarıdaki bilgilere göre Türkiye'nin en büyük yalıtım şirketlerinden biridir. 6 modern üretim tesisinde faaliyet gösteren firma, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle sektörde önemli bir konuma sahiptir. Ayrıca, sosyal sorumluluk bilincini işlerine yansıtarak Türkiye'de yalıtım sektöründe "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu"nu yayınlayan ilk firmalardan biridir.

ODE Membran, Türkiye'nin en büyük yerli sermayeli yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım'ın ürünlerinden biridir. Ar-Ge kabiliyeti sayesinde ürün yelpazesini genişleten ODE, "Epikon Membran" serisini üst kaliteye sahip malzemelerle üretmektedir.

ODE'nin İngilizce karşılığı ise "ordinary differential equation (ode)" olarak bilinmektedir.

Ayrıca, ODE'nin ısı yalıtımında kullandığı ODE Isıpan ise ekstrüde polistren ısı yalıtım levhası olarak karşımıza çıkmaktadır. Duvar, kolon ve kirişlerde kullanılan bu ürün, ODE'nin yalıtım ürünleri arasında yer almaktadır.

ODE'nin membran fiyatlarına baktığımızda, farklı tipte membranların farklı fiyatlandırmalara sahip olduğunu görmekteyiz. Örneğin, ODE Granat Membran GC 200, GP 300 ve GP 400 gibi farklı ürünlerin fiyatları ve özellikleri bulunmaktadır.

Son olarak, EPS Strafor Köpük fiyatlarına göre 5 cm kalınlığındaki paketin 7.50 m2 olduğunu ve fiyatının 45 TL olduğunu görmekteyiz. XPS Isı Yalıtım Levhası ise 5 cm kalınlığındaki paketin 5.76 m2 olduğunu ve m3 olarak ise 0.288 m3 olduğunu belirtmektedir. Bu levhalar duvar, kolon ve kirişlerin ısı yalıtımında kullanılan ekstrüde polistren ısı yalıtım levhalarıdır ve her iki yüzeyi baskılıdır.

Geri