AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

OBB dosyasi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

OBB dosyası ne işe yarar?​

. Obb dosyası, Google Play mağazası kullanılarak dağıtılan bazı Android uygulamaları tarafından kullanılan bir genişletme dosyasıdır. Grafikler, medya dosyaları ve diğer büyük program varlıkları gibi uygulamanın ana paketinde (. APK dosyası) depolanmayan verileri içerir.

PUBG OBB dosyası nereye atılır?​

Taşı dedikten sonra Dosya yöneticisi üzerinden Dahili Depolamanın olduğu kısma girip Android klasörünü tıklayalım. Android klasörüne tıkladıktan sonra obb klasörüne girelim. Oyuna ait obb dosyası klasörümüzü buraya taşıyalım. Taşıdıktan sonra artık işlem tamamlanmış hale geliyor.
OBB servisi nasıl indirilir?
Ayarlar> güvenlik ve gizlilik> Bilinmeyen Kaynaklardan uygulama yükle seçeneğine gidin. APK dosyasının kurulumu tamamlandıktan sonra, Android / OBB’de yeni bir ‘com.tencent.ig’ klasörü oluşturun. Oyunun indirilen OBB dosyasını dizine kopyalayıp yapıştırın. PUBG Mobile uygulamasını açın ve oyunun tadını çıkarın.

Öbb ne demek?​

öbb – acilimi österreichische bundesbahn’dir. rezalet bir internet sitesine sahiptir. deutsche bahnin kullanisliligi nerde, bu nerde. öbb ile 1’den fazla yolculuk yapacağınızın garantisi varsa vorteilscard başvurusu yaparak bilet satın almakta fayda var.

Android 11 OBB dosyası nasıl açılır?​

Google Play Store’dan ZArchiver uygulamasını yükleyin. Uygulamayı açın. Adım 2: Gerekli izinleri uygulamaya verdikten sonra Android klasörüne girin, DATA ya da OBB klasörlerinden birine girmeye çalışın.
Xiaomi OBB dosyası nasıl açılır?

APK dosyası nasıl açılır Android?​

Bunun için ayarlardan bilinmeyen kaynaklara izin ver sekmesinin açılması gerekir. Bilgisayarda ise yine ek bir uygulamaya ihtiyaç vardır. Android Studio ya da Bluestacks gibi uygulamalar bu iş için uygundur. İndirdikten sonra APK aç sekmesinden APK dosyası indirilebilir.

OBP puanı ne demek?​

Ortaöğretimde alınan 100 üzerinden diploma notu, 5 ile çarpılarak Ortaöğretim Başarı Puanına (OBP) dönüştürülmektedir. ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI NEDİR? OBP, liseden mezun olan öğrencilerin derslerinde gösterdikleri başarı puanını temsil ediyor.
APK uzantısını nasıl açarım?

APK dosyasını ne açar?​

Android Package Kit kelimelerinin kısaltılmış hali olan APK, mobil uygulamaların dağıtımı ve kurulumu için Android işletim sistemi tarafından kullanılan paket dosya biçimidir. Windows (PC) işletim sisteminin yazılım yüklemek için bir .exe uzantılı dosya kullanması gibi, APK dosyaları da aynı şeyi Android için yapar.

OBP kaç puan veriyor?​

OBP nasıl hesaplanır? Öğrencinin mezuniyet puanı 100 puan üzerinden hesaplanır, 5 ile çarpılarak elde edilir. 50 olan en düşük diploma notu için OBP 250, en yüksek 100 olan diploma notu için de 500 olarak hesaplanır. 50’nin altında olan diploma notları ise 50 olarak değerlendirmeye alınır.
OBP puanı kimlere verilir?
Bilinen adıyla daha çok okul puanı olarak kullanılır. Türkiye genelinde liseye geçiş yapacak öğrencilerin değerlendirilmesi ile, ortaöğretim bitirme notları (100 üzerinden Lise mezuniyet puanı) 5 ile çarpılarak OBP’ye dönüştürülür.

Geri