Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nvidia Geforce Game Ready Sürücü Güncellemesi Nasıl Yapılır?

theking

Yeni Üye
Nvidia Geforce Game Ready Sürücü Güncellemesi Nasıl Yapılır? Öncelikle, Nvidia web sitesine gidin ve son sürücüyü indirin. İndirme tamamlandıktan sonra kurulum dosyasını açın. Yükleyiciyi çalıştırın ve lisans sözleşmesini kabul edin. Ardından, mevcut sürücüyü kaldırmak için “Özel (Temiz Kurulum)” seçeneğini seçin. Yükleme işlemi başlayacak ve tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenecektir. Yeniden başlattıktan sonra, yeni sürücünün yüklenmiş olduğunu doğrulayın. Nvidia Geforce Game Ready Sürücü Güncellemesi Nasıl Yapılır? artık tamamlanmış olacaktır. Yeni sürücü ile oyun performansınızı ve grafikleri optimize edebilirsiniz.
İçindekiler

Nvidia Geforce Game Ready Sürücü Güncellemesi Nasıl Yapılır?​

Nvidia GeForce Game Ready sürücü güncellemesi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Nvidia web sitesini ziyaret edin: İlk adım olarak, Nvidia’nın resmi web sitesine gidin. Burada sürücüleri indirebileceğiniz destek sayfasını bulabilirsiniz.
2. Sürücüyü indirin: Destek sayfasında, ekran kartınızın modeline ve işletim sistemine uygun olan en son Game Ready sürücüyü bulun ve indirin. İndirme işlemi genellikle birkaç dakika sürer.
3. Sürücüyü yükleyin: İndirdiğiniz sürücü dosyasını açın ve kurulum sihirbazını başlatın. Kurulum sihirbazı size adım adım rehberlik edecektir. Yükleme işlemi tamamlandığında, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
4. Sürücüyü kontrol edin: Yeni sürücünün başarıyla yüklendiğinden emin olmak için Nvidia kontrol panelini açın. Kontrol panelinde, sürücü ve ekran kartı bilgilerini kontrol edebilirsiniz.
5. Güncelleme ayarlarını yapılandırın: Nvidia kontrol panelinde, otomatik sürücü güncelleme ayarlarını yapılandırabilirsiniz. Böylece gelecekteki güncellemeleri otomatik olarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz.
Not: Sürücü güncellemelerini yaparken, eski sürücüyü tamamen kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak da önerilir. Bu, herhangi bir uyumsuzluk veya sorunun önüne geçebilir.

Nvidia Geforce Game Ready Sürücü Güncellemesi Nasıl Yapılır?​

Nvidia GeForce Game Ready sürücü güncellemesi nasıl yapılır?
Nvidia web sitesinden en son sürücüyü indirin.
İndirdiğiniz sürücüyü çift tıklayarak kurulumu başlatın.
Kurulum sihirbazını takip ederek güncelleme işlemini tamamlayın.
Bilgisayarınızı yeniden başlatarak sürücüyü etkinleştirin.

Nvidia GeForce Game Ready sürücü güncellemesi öncesi sistem geri yedeklemesi yapın.
Windows güncellemelerini kontrol edin ve gerekli güncellemeleri yapın.
Eski sürücüyü tamamen kaldırmak için DDU programını kullanın.
Ekran kartı modelinize uygun olan sürücüyü seçin ve indirin.
Güncelleme sırasında internet bağlantınızın kesilmemesine dikkat edin.

Geri