AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nuri Uysen kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nuri Üysen kim?​

Dumlupınar ilkokulun’da öğrenim hayatına başlayan Nuri ÜYSEN, Lise öğrenimini İskenderun Lisesi fen bölümünü tamamlayarak, İlkokul öğretmenlik sınavını kazanarak eğitim aldıktan sonra, ilk görev yeri olan Arsuz Haymaseki okulunda üç yıl öğretmenlik yapmıştır, ardından İskenderun Dumlupınar ilkokulunda göreve devam …

Yükseliş Koleji sahibi kim?​

Yükseliş Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dabağ ve Genel Koordinatör Nalan Ergin okulumuzu ziyaret ettiler.
Yükseliş Koleji Sınavı ne zaman?
Sınav 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde saat 10.00 ve 14.00’da olmak üzere iki seansta yapılacak. Sınavlar toplamda 2 günde 2 seans şeklinde olacak. Yükseliş’e Kabul Sınavı’na yalnızca 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf kademelerinden öğrenciler katılabilecek.

Yükseliş Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?​

sonuçlarla birlikte sınav kitapçıkları teslim edilecektir. belgelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. tarihi 4., 5., 6., 7.,8.,9.,10 ve 11. Sınıflar için 14 Ocak 2022 tarihidir.

Ali Özenç kimdir?​

Ali Özenç Çağlar, Diğer Kategoriler, Edebiyat, Öykü kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Ateş Küskünleri, Haziran Çocukları, Hercai Gülüşler, Soğuk Yıllar, Sular Kuruyunca, Çağdaş Tragedyalar olarak sayılabilir.
Ankara Yükseliş Koleji kurucusu kimdir?
Yükseliş Kolejleri 1962 yılında Ankara Bahçelievler’de küçük bir binada Hacı Ali Demirel’in kuruculuğunda eğitim-öğretim hayatına başlamıştır.

Yükselen Koleji Bursluluk Sınavı ne zaman 2022?​

Yükselen Koleji Bursluluk Sınavı 2022 Detayları Sınav 5-12-13-26 Mart 2022 tarihlerinde uygulanacak. Sınava 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar katılabilecek. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri 5 Mart 2022 tarihinde sınava girebilecek. 4 ve 5. sınıf öğrencileri 12 Mart 2022 tarihinde sınava girebilecek.

Ali Özenç Çağlar Kimdir?​

Yükselen Koleji sahibi nereli?
1963 yılında Adana’da doğdu. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1988 yılında mezun oldu.

Yükseliş Koleji ne zaman kapandı?​

düzenle|Temmuz 2007 Yükseliş Koleji, Ankara, Söğütözü`nde bulunan ve 2002 yılında kapanan köklü ve önde gelen özel okullardandır. Sahibi eski Türkiye cumhurbaşkanı Süleyman Demirel`in kardeşi Hacı Ali Demirel idi.

Iskenderun Yükseliş Koleji kimin?​

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri ÜYSEN, ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesine destek vererek “Konacık Ortaokulu”na…

Geri