AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nurgül Yeşilçay Elle Dergisi Resimleri-Röportajı

haberci

Yeni Üye
Nurgül Yeşilçay'ın, Elle dergisindeki röportajı
Şu aralar ruh haliniz nasıl?
Oğlumun en sevdiği çizgi film olan 'Arı Bee'nin başında çok güzel bir şey yazan: Tanıdık tüm havacılık kurallarına kadar; bir arının uçabilmesi muhtemel değildir! Kanatları, şişko karnını yerden kaldırması için çok küçüktür Lakin arılar, her şeye karşın uçar Çünkü onlar, insanların 'İmkansız!' dedikleri şeyleri takmazBen bu aralar mutluyum, yaşamayı seviyorum Yeni heyecanlarım var Bir çocuğum, sevdiğim işim ve arkadaşlarım var Şükrederek yaşıyorum ve insanların İmkansızdedikleri şeyleri takmıyorum
Yaşadıklarınızdan sonuçlar çıkararak mı, yahut her şeyi akışına bırakarak mı yola devam ediyorsunuz?
Yapı olarak benzer hatayı tekrarlayabilecek bir insanım O yüzden hayattan ders aldığım söylenemez Daha çok duygularıyla hareket eden biriyim
Dinç bir kadın imajınız var
Evet, güçlü bir kadınım Ailenin en ufak kızıyım Elimi sıcak sudan, soğuk suya sokmadım Konut işi bilmem İstediklerim hep oldu! O yüzden olur ya birazcık şımarık büyümüş olabilirim Bencilim; önce kendimi, daha sonra karşımdakini düşünürüm Kadınlar, kocaları ya da sevgilileri olduğunda; onların hayatını yaşamaya başlıyor Kadın doğurgan olduğu için, her türlü kalıba girebiliyor O zaman da adam onu sömürmeye başlıyor Kadının da sevdiği şeyleri yapması lüzumlu Başka türlü ayakta duramaz
MAGAZİNİ TAKAN BİRİ DEĞİLİM
Boşanmanın ardından seksi bir Nurgül çıktı karşımıza Söylediklerinizle çelişen bir durum yok mi bu?
Evet ama o ilişkide öyle olmadı
Niye?
Evlilik diğer bir hâl yaratıyor Toplum baskısı oluyor üstünde Bir şey yapıyorsun, anında Aaa sen evlisin, böyle olmaz, böylece yapılmazgibi
Magazin medyasının tavrı, ilişkilerinizde etkin oluyor mu peki?
Ben magazini fazla takan bir insan değilim Onlar da işlerini yapıyor Oğlumu olaya dahil ettikleri vakit üzülüyorum Çünkü Nejat daha çok küçük
Sözünü sakınmayan bir kadınsınız Lakin biten evliliğinizin arkasından gürültüsüz kaldınız Niçin?
Açık sözlü olmakla, başkalarının duymasına gerek olmayan şeyleri anlatmak diğer şeyler Boşanmak; kapalı kapılar ardında yaşanmış bir olay Cem, benim bu saatten sonradan arkadaşım veya dostum yok Sadece Nejat'ın babası Biten ilişkinin ardından konuşmak, tarafsızlık yok ahlaksızlıktır
Nurgül Yeşilçay'ın, Elle dergisindeki resimleri
*

Nurgül Yeşilçay'ın Elle dergisinde verdiği röportaj oldukça samimi ve içten ifadeler barındırıyor. Ruh halinin iyi olduğunu ve yaşamayı sevdiğini belirtiyor. Oğlunun sevdiği çizgi filmdeki alıntıyı paylaşarak "İmkansız" dedikleri şeylere inanmayan ve mutlu bir şekilde yaşayan biri olduğunu vurguluyor. Yapı olarak duygularıyla hareket ettiğini, hayattan ders almak yerine duygularıyla yol aldığını ifade ediyor. Güçlü bir kadın olduğunu belirten Nurgül Yeşilçay, kendi isteklerine odaklandığını ve kadınların kendi hayatlarını yaşamaları gerektiğini vurguluyor. Magazini fazla takmayan biri olduğunu belirten Yeşilçay, boşanma sürecinde sessiz kalmayı tercih ettiğini açıklıyor. Boşanmanın ardından ilişkileri hakkında detaylı konuşmanın tarafsızlık olmayacağını düşündüğünü belirtiyor.

Nurgül Yeşilçay, röportajında açık sözlülüğü ve samimiyetiyle dikkat çekiyor. Kendine olan güveni ve hayata bakış açısıyla pozitif enerji veren bir görüntü sergiliyor. Boşanma sürecindeki sessizliği ve magazin dünyasına mesafeli duruşu, kişisel sınırlarına saygı duyduğunu ve gerektiğinde sessiz kalmayı tercih ettiğini gösteriyor. Bu röportaj, Nurgül Yeşilçay'ın güçlü ve içten kişiliğini yansıtan önemli bir belge olarak görülebilir.

Geri