- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Nun okullari sahibi kimdir?
Nun Okulları, “Nun Eğitim ve Kültür Vakfı”na ait.Nun okulları kaç lira?
NUN OKULLARIHİKMET KONAR KİMDİR? NUN Okulları Lisesinin yeni müdür Hikmet Konar, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yapmıştır. Doktorasına Democritus Unıversity of Thrace’de devam etmektedir.
Nun Vakfı Nedir?
İki yıl önce, İstanbul Altunizade’de Özel Nun İlkokulu’nu faaliyete sokan vakıf, “Nun Okulları” markasıyla Beykoz Dereseki Köyü’ndeki araziye iki okul daha açıyor. 2016 Eylül ayı itibarıyla kız ve erkek olmak üzere iki ayrı kampüste ortaokul ve lise hizmeti verecek olan Nun Okulları için öğrenci alımına başlandı.
Nun okullarına nasıl girilir?
NUN Ortaokulu ve Lisesi öğrenci kabul sürecindeki ilk adım; akademik sınavdır. Okul, kabul sınavının tarihini önceden belirler ve resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla ilan eder. İlgili sınava başvurmak için internet üzerinden başvuru formunu doldurulması gerekir.
Fatih Nida üye kimdir?
Moderatör – Eğitimde İrade. 29 Mayıs 1969’da Muğla’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Muğla’da gerçekleştirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Farklı özel okullarda İngilizce Öğretmenliği, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, Genel Müdürlük yaptı.Iel müdür?
Mümtaz Tarhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Hüseyin Sarı, Türkiye’nin köklü liselerinden İstanbul Erkek Lisesi’ne müdür olarak atandı.Öğrencinin kitap, kırtasiye, üniforma, servis veya yemek gibi ikincil masraflarını karşılamak ailenin sorumluluğundadır. Tüm bunlara ek olarak NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, okullarında okuyan kardeşlere % 10 indirim, kendi bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına ise % 60 oranında burs imkânı sunmaktadır.
İstanbul Erkek Lisesi kız erkek karışık mı?
ÖĞRETİM ŞEKLİ NEDİR? İstanbul (Erkek) Lisesi’nde öğretim şekli karma yani kız ve erkek öğrenci birlikte okuyor.