AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nun okullari sahibi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Nun okullari sahibi kimdir?​

Nun Okulları, “Nun Eğitim ve Kültür Vakfı”na ait.

Nun okulları kaç lira?​

NUN OKULLARI
Eğitim Seviyesi | Eğitim Ücreti | Yemek Ücreti
Anaokulu | 45.000 TL | 7.500 TL
İlkokul | 57.000 TL | 7.500 TL
Ortaokul | 70.000 TL | 8.000 TL
Lise | 70.000 TL | 8.000 TL
Hikmet konar kimdir?​
HİKMET KONAR KİMDİR? NUN Okulları Lisesinin yeni müdür Hikmet Konar, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yapmıştır. Doktorasına Democritus Unıversity of Thrace’de devam etmektedir.

Nun Vakfı Nedir?​

Nun Vakfı Nedir?
İki yıl önce, İstanbul Altunizade’de Özel Nun İlkokulu’nu faaliyete sokan vakıf, “Nun Okulları” markasıyla Beykoz Dereseki Köyü’ndeki araziye iki okul daha açıyor. 2016 Eylül ayı itibarıyla kız ve erkek olmak üzere iki ayrı kampüste ortaokul ve lise hizmeti verecek olan Nun Okulları için öğrenci alımına başlandı.

Nun okullarına nasıl girilir?​

Nun okullarına nasıl girilir?
NUN Ortaokulu ve Lisesi öğrenci kabul sürecindeki ilk adım; akademik sınavdır. Okul, kabul sınavının tarihini önceden belirler ve resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla ilan eder. İlgili sınava başvurmak için internet üzerinden başvuru formunu doldurulması gerekir.

Fatih Nida üye kimdir?​

Moderatör – Eğitimde İrade. 29 Mayıs 1969’da Muğla’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Muğla’da gerçekleştirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Farklı özel okullarda İngilizce Öğretmenliği, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, Genel Müdürlük yaptı.

Iel müdür?​

Mümtaz Tarhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Hüseyin Sarı, Türkiye’nin köklü liselerinden İstanbul Erkek Lisesi’ne müdür olarak atandı.
Nun okulları ne kadar burs veriyor?​
Öğrencinin kitap, kırtasiye, üniforma, servis veya yemek gibi ikincil masraflarını karşılamak ailenin sorumluluğundadır. Tüm bunlara ek olarak NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, okullarında okuyan kardeşlere % 10 indirim, kendi bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına ise % 60 oranında burs imkânı sunmaktadır.

İstanbul Erkek Lisesi kız erkek karışık mı?​

İstanbul Erkek Lisesi kız erkek karışık mı?
ÖĞRETİM ŞEKLİ NEDİR? İstanbul (Erkek) Lisesi’nde öğretim şekli karma yani kız ve erkek öğrenci birlikte okuyor.

Nun Okulları, "Nun Eğitim ve Kültür Vakfı"na ait bir eğitim kurumudur. Nun Okulları, İstanbul Beykoz Dereseki Köyü'nde faaliyet göstermektedir. Vakfın kuruluş amacı gençlere nitelikli bir eğitim imkanı sunmaktır. Okullarda anaokulundan liseye kadar eğitim verilmektedir.

Nun Okulları'nın eğitim ücretleri farklı seviyelerde değişmektedir. Anaokulu eğitim ücreti 45.000 TL iken ilkokul, ortaokul ve lise eğitim ücretleri 57.000 TL - 70.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca yemek ücretleri de her eğitim seviyesi için belirlenmiş durumdadır.

Nun Okulları'nın yeni lisesinin müdürü Hikmet Konar, Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden lisans derecesi almış, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yüksek lisans yapmış ve şu anda doktora çalışmalarına Democritus Üniversitesi'nde devam etmektedir. Hikmet Konar, Nun Okulları'nda öğrencilere rehberlik etmektedir.

Nun Okulları'na giriş süreci akademik sınav ile başlamaktadır. Okul, kabul sınavının tarihini ilan eder ve adaylar internet üzerinden başvuru formunu doldurarak sınava katılabilirler. Kabul sınavı hakkındaki detaylar okulun resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurulmaktadır.

Nun Eğitim ve Kültür Vakfı, kendi bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına %60 oranında burs imkânı sunmaktadır. Ayrıca, aynı ailede okuyan kardeşlere %10 indirim uygulanmaktadır. Ancak öğrencilerin kitap, kırtasiye, üniforma, servis veya yemek gibi ikincil masraflarını karşılamak ailenin sorumluluğundadır.

İstanbul Erkek Lisesi ise karma eğitim veren bir okuldur, yani kız ve erkek öğrencilerin birlikte eğitim gördüğü bir okuldur.

Videoyu izlemek için [BURAYA](https://youtu.be/-NE0ROCEOIk) tıklayabilirsiniz.

Geri