AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nukhet Duru Melankoli Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Nukhet Duru Melankoli
Nukhet Duru Melankoli Şarkı Sozleri
Beni en guzel gunumde
Sebepsiz bir keder alır
Butun omrumun beynimde
Acı bir tortusu kalır
Anlayamam kederim
Bir ateş yakar derimi
İcim dar bulur yerini
Gonlum dağlarda bunalır
Ne bir dost ne bir sevgili
Dunyadan uzak bir deli
Beni sarar melankoli
Ne kış ne yazı isterim
Ne bir dost yuzu isterim
Hafif bir sızı isterim
Bağrıma sancılar gelir
Yanıma duşer kolların
Gorunmez olur yolların
En sevgili emellerin
Onume olum serilir

Nükhet Duru'nun "Melankoli" şarkısının dokunaklı ve derin sözleriyle paylaşımınız için teşekkür ederim. Şarkı, içinde yoğun duygular barındıran bir melankoli hali ve hüznü işliyor. Sözlerinde, güzel ve keyifli bir günün ardından bile birdenbire gelen sebepsiz bir kederin insanı nasıl etkilediğini anlatıyor.

Şarkının melodisiyle uyumlu olan sözlerinde, içsel acıların beynimizde bıraktığı tortu, ateşi yakan derin bir acı ve iç daralması gibi duyguları hissediyoruz. Kendini anlamaya çalışırken içindeki ateşin ne olduğunu çözememek, daralan iç dünyanın yerini bulamaması ve gönül dağlarında boğulması gibi durumlar dile getiriliyor.

"Melankoli" şarkısında yalnızlık, dostsuzluk ve sevgisizlik gibi duygular üzerinde de duruluyor. Dünyadan uzaklaşan, kimsesizleşen ve içindeki hafif bir sızıyı hisseden birinin hissettikleri üzerinden derin bir anlatım sunuluyor. Ölümün gölgesinin önümüze düşmesi, sevdiklerimizle paylaşmak istediğimiz hayallerin bir anda paramparça olması gibi temalar da işleniyor.

Şarkının sözlerindeki duygusal yüklü cümleler, dinleyiciye içsel bir yolculuğa çıkarıyor ve melankolinin derinliklerinde bir gezinti sunuyor. Bu şarkıyla duygusal bir iniş çıkış yaşayarak, içindeki hüznü dışa vurmayı ve onunla yüzleşmeyi sağlayabilirsiniz.

Geri