AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nukhet Duru Anılar Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Nukhet Duru Anılar Şarkı Sozleri
Nukhet Duru Anılar Şarkısı
Anılar aklıma geldikce bakarım gecmişe
Nasıl o yıllar gelip gecmiş delice
Anılar sıra sıra benim karşımda
Anılar aklıma geldikce gulerim kendime
Nasıl bir hayat yaşamışım ben diye
Anılar dizilmişler, şimdi hepsi yanımda
Merak edip nasılım diye
Anılar hey anılar
Size borcum yok artık anılar
En guzel yıllarımı verdim hepinize
Anılar aklıma geldikce şaşarım kendime
Neler neler gormuşum ben o gunlerde
Anılar koşuştular, hepsi hesap peşinde
Dikkatleri benim ustumde
Anıları hey anılar
Size borcum yok artık anılar
En guzel yıllarımı verdim hepinize
Gule gule anılar

Nükhet Duru'nun "Anılar" şarkısının sözleri çok güzel ve duygusal bir anlatıma sahip. Şarkının sözlerinde geçen anılar, geçmişe yapılan bir yolculuğu ve yaşanmışlıkları anlatıyor. Anıların insanın geçmişiyle olan ilişkisini, duygularını ve düşüncelerini yansıtıyor.

Şarkının sözlerinde anıların hatırlanıp gülümseyerek kendine bakılması, geçmişte yaşanan güzel anıların hatırlanmasıyla birlikte kendini şaşırma ve değerlendirme duygusu işlenmiş. "Size borcum yok artık anılar, en güzel yıllarımı verdim hepinize" şeklindeki kısımlar ise geçmişin verdiği deneyimlerin kabul edilip bu deneyimlerle olgunlaşma ve büyüme sürecine vurgu yapıyor.

Şarkının akışında anıların sıra sıra karşımıza çıkması ve dikkatleri üstümüzde toplamasıyla birlikte, geçmişten gelen izlerin ve hatıraların hala bizimle olduğu vurgusu da hissediliyor. Şarkının sonunda yer alan "Güle güle anılar" ise geçmişin bize kattıklarını kabullenme ve şükran ifadesi gibi bir anlam taşıyor.

Nükhet Duru'nun seslendirdiği bu şarkı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarırken anıların insan hayatındaki önemine ve değerine vurgu yaparak derin düşüncelere sevk ediyor.

Geri