Nova 5T de Google var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Nova 5T de Google var mı?​

Bu arada nova 5T, Android 9 işletim sistemiyle çalışıyor ve EMUI 9.1 arayüzünü kullanıyor. Bu arayüzün tüm avantajlarından faydalanan telefonda, ilk açtığınızda bir yazılım güncellemesi ile karşılaştığınızı da söyleyelim. Bu arada nova 5T’de Google servisleri eksiksiz olarak çalışıyor.
Huawei Nova 9 Play Store var mı?
Gerçekten dikkat çekici modern bir tasarımı bulunan Nova 9’un HarmonyOS değil Android 11 temelli ve Google servislerine sahip değil. Yani cihazda Play Store erişimi bulunmuyor.
Nova 5 T kaç amper?
Huawei Hakkında

Nova 9 kaç TL?​

Renk seçenekleri: Mavi8.799 TL. Siyah8.563 TL.
Huawei Nova 5 T su geçiriyor mu?
Suya dayanıklı olmaması da Nova 5T’nin eksiklerinden biri.
Huawei Nova 5T kaç gb?
Huawei Nova 5T 128 GB Özellikleri

Nova 9 ne zaman Türkiyeye gelecek?​

Huawei Nova 9 ve Nova 9 Pro’nun açık satışları 29 Eylül’de başlayacak. Her iki yeni akıllı telefon da Huawei’nin tescilli işletim sistemi HarmonyOS 2.0.1 ile beraber geliyor. Her iki akıllı telefon da beşinci nesil 5G hücresel ağları desteklese de sadece 4G LTE teknolojisi ile gelecek.
Huawei Google Play gelecek mi?
Bu işlem için öncelikle cep telefonunuzdan Huawei App Gallery uygulamasına giriyorsunuz. Burada GSpace yazarak arama yapıyor ve çıkan uygulamayı telefonunuza yüklüyorsunuz. Ardından uygulamayı açıp Google hesap ayarlarınızı giriyorsunuz. Bundan sonra istediğiniz uygulamayı GSpace’e yükleyerek kullanabiliyorsunuz.
Huawei Nova 5 T kaç ram?
Huawei Nova 5T 128GB 6GB Ram 6.26 inç 48 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Özellikleri. Huawei Nova 5T’nin 7 nm CPU üretim süreci ve 720 MHz GPU frekansı sayesinde işlemler kolayca hallediliyor.

Huawei Nova 5 T kaç cm?​

Huawei Nova 5T 128 GB Özellikleri
Nova 5T kablosuz şarj özelliği var mı?
Huawei Nova 5T’de kablosuz şarj desteğinin bulunmamasını günümüz standartları çerçevesinde bir eksik olarak değerlendirmek mümkün. Akıllı telefonun 3750 mAh kapasiteli pili ise kutudan çıkan 22W gücündeki şarj aletiyle oldukça hızlı biçimde dolduruluyor.
Nova 9 Android mi?
HUAWEI NOVA 9’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 8GB RAM ve 128GB dahili depolama değerlerine sahip olan telefon, Android tabanlı EMUI 12 işletim sistemine sahip. Tabii ki telefona Android oyun ve uygulamaları indirip kullanabiliyorsunuz.

Huawei Nova 9 ne zaman çıktı?​

Cihazın 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği bulunuyor. Nova 9’un tahmini fiyatı 549 Euro. Her iki cihazda 21 Ekim’de piyasaya sürülecek.
Huawei Google servisleri çalışıyor mu?
Huawei, yeni akıllı telefon modellerinde aralarında Maps, YouTube’nin de bulunduğu Google uygulamalarına ve servislerine yer veremeyecek.

Geri