- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Notre Dame de Sion erkek öğrenci alıyor mu?
140 yıl kız lisesi olarak hizmet veren bu köklü okul 1996 – 1997 Öğretim Yılında geleneksel özelliklerini karma eğitimde sürdürmeye karar vererek erkek öğrenci kabul etmeye başlamıştır.Notre Dame de Sion burs var mi?
Öğrencinin LGS puanına bağlı olarak burs verilmesi sistemi okulumuzda bulunmamaktadır. Milli sporcular % indirimli okumaktadır.Notre Dame de Sion paralı mı?
2019-2020 Öğretim Eğitim yılında Öğrenim ücreti : 63.422,22 + 5.073,78 ( % 8 KDV ) = 68.496,00 TL’dir. Yukarıda belirtilen tarihlerde öğrenim ücreti taksitlerinin, Akbank Harbiye Şubesi nezdinde adınıza tahsis olunacak Kredili Sistem hesabınıza yatırılması önemle rica olunur.
Notre Dame de Sion kaç puan?
Notre Dame De Sion Fransız Lisesi: Geçen yıl 446 olan taban puanı bu yıl 428. Kontenjanı 116, öğrenim ücreti 87.054 TL. Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Taban puanı geçen yıl 436’ydı, bu yıl 417 oldu. Kontenjanı 80; öğrenim ücreti 87.011 TL.Fransız okulları burs veriyor mu?
İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde eğitim gören veya görecek olan gerek Vakfın kendi imkânlarından gerekse Vakfa yapılan şartlı bağışlardan, her eğitim dönemi için burs vererek başarılı ve/veya maddi imkânları kısıtlı öğrencilerin eğitimine destek olmaktır.Saint Benoit ücreti ne kadar?
80.349,07 + 6.427,93 (8% KDV) = 86.777,00 TL (yüzde sekiz KDV dahil ücrettir).
Eğitimine yurtdışında devam etme sebebiyle veya diğer sebeplerden kaydını çekecek öğrenci velilerinin sekreterliği ve muhasebeyi iki ayrı dilekçe ile bilgilendirmeleri gerekir. Öğrenim ücreti 80.481,48 + 6.438,52 (%8 Kdv) = 86.920 TL’dir.
Öğrenim ücretinin 25.06.2021 günü saat 16.00’ya kadar banka havalesi veya eft ile peşin olarak İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi’nin Garanti Bankası, Rıhtım Kadıköy Şubesi’ndeki TR 93 0006 2000 4430 0001 2994 45 IBAN no’lu hesabına ödenmesi halinde öğrenim ücretinden %6 oranında indirim yapılacaktır.
Notre Dame de Sion kaç para?
2021-2022 Öğretim Eğitim yılında Öğrenim ücreti: 80.605,56 + 6.448,44 ( % 8 KDV ) = 87.054 ,00 TL’dir. İlk taksitin okulun hesabına, diğer öğrenim ücreti taksitlerinin yukarıda belirtilen tarihlerde Akbank Harbiye Şubesi nezdinde adınıza tahsis edilmiş Kredili Sistem hesabınıza yatırılması önemle rica olunur.
Notre Dame de Sion Kaç Puan 2021?
Son on bir yılın NDS’ye giriş puanı istatistikleriSaint Michel Fransız Lisesi burs veriyor mu?
Sayın Velimiz, Okulumuzda, her öğretim yılında, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Özel Öğretim Kurumlarında Ücretsiz veya Burslu Okuyacak Öğrenciler Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre, başarılı, ancak maddi imkânları sınırlı öğrenciler ücretsiz veya burslu okutulmaktadır.Saint Pulcherie burs veriyor mu?
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Özel Öğretim Kurumlarında Ücretsiz Okuyacak Öğrenciler Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre, Okulumuzda 2021-2022 Öğretim Yılı burs başvuruları 03/05/2021 tarihine kadar kabul edilecektir.
Saint Benoit Fransız Lisesi ne kadar?
İNDİRİMLİ ÜCRET:Saint Benoit Lisesi burs veriyor mu?
Okulumuzda, her öğretim yılında, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Özel Öğretim Kurumlarında Ücretsiz veya Burslu Okuyacak Öğrenciler Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre, başarılı, ancak maddi imkânları sınırlı öğrenciler ücretsiz veya burslu okutulmaktadır.Dame de Sion kaç yıl?
140 yıl boyunca kız lisesi olarak hizmet veren kurum, 1996 – 1997 öğretim yılında geleneksel özelliklerini karma eğitimde sürdürmeye karar vererek erkek ögrenci kabul etmeye başladı. 1997’de, sekiz yıllık ilköğretim okulları döneminin başlamasıyla, orta okul kısmı kapanan okul, özel bir liseye dönüştü.
7 Ekim 1856’da, Istanbul’a gelen 11 rahibe Pangaltı semtinde, adını yanında bulunan kiliseden alan ve o güne kadar “Filles de la Charité” ler tarafından idare edilen «Maison du Saint-Esprit» adlı yatılı okulun yönetimini devralmış ve böylece 27 Kasım 1856 tarihinde, Notre Dame de Sion “yatılı okul” u ülkemizde resmen …
1976-1977 öğretim yılına kadar yatılı olan okulumuz bu tarihten itibaren gündüzlü olmuştur.