AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Note 5 iyi bir telefon mu?

Editör

Yeni Üye

Note 5 iyi bir telefon mu?​

Samsung Galaxy Note 5, fiyatına göre performansı iyi sayılabilecek bir telefon. 2000 TL.na bu özellikte bir telefonu bulmak harika. Görünümü üst seviye bir telefon olduğunu hissettiriyor. Özellikleri de makul ihtiyaçları karşılamaya fazlasıyla yeterli.

Samsung Note 5 üretiliyor mu?​

Samsung Note 5 üretiliyor mu?
Samsung Galaxy Note 5, Güney Koreli üretici Samsung tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Samsung Galaxy Note serisi’ne ait Android işletim sistemli bir akıllı telefondur….
Samsung Galaxy Note 5
Ağırlık | 171 g
Ekran | 5.7 inç Corning Gorilla Glass 4 Super AMOLED (1440×2560 Çözünürlük, 518ppi (Piksel Yoğunluğu)

Note 5 kaç fps?​

Note 5 kaç fps?
Kamera
Kamera Çözünürlüğü | 16 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü | 5 MP
Video Çözünürlüğü | 4K
Kare Hızı | 120 fps

Samsung Note 7 fiyatı ne kadar?​

İşletim Sistemi Android
İlan Başlığı | Fiyat | İlan Tarihi
Param Güvende Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition | 1.200 TL | 31 Mart 2022
Samsung Galaxy not 7 | 1.250 TL | 09 Mart 2022
Param Güvende Samsung note 7 fan edition takas olur | 1.000 TL | 27 Şubat 2022
Samsung Note7 FE | 1.200 TL | 14 Kasım 2021

Galaxy Note 5 Android kaç?​

Galaxy Note 5 Android kaç?
Kutusundan Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile çıkan telefon Android 6.0.1 Marshmallow sürümüne yükseltilebiliyor. Üstün performansıyla bayrak gemisi modeller arasında dikkatleri üzerine toplayan Samsung Galaxy Note 5 fiyatı ile de kullanıcıları şaşırtıyor.

Note 5 Hangi Android sürümü?​

Note 5 Hangi Android sürümü?
Son olarak, Galaxy S7 ve Galaxy S6’nın ardından iki yıl önce satışa çıkan Galaxy Note 5 için de Android 7.0 Nougat yayınlandı. Yani bu adımla birlikte Samsung cephesinde Galaxy Note 5, Android 7.0 Nougat güncellemesi alan üçüncü akıllıtelefon oluyor.
Samsung Galaxy Note 5 ne zaman çıkıyor?​
Galaxy Note 5, 13 Ağustos 2015 tarihinde New York’ta özel olarak düzenlenen Unpacked etkinliğinde Galaxy S6 Edge Plus ile birlikte tanıtılmıştır. Beyaz, altın sarısı, siyah, titanyum gümüş ve pembe altın renkleriyle satışa sunulmuştur.

Note 5 iyi bir telefon mu?
Samsung Galaxy Note 5, fiyatına göre oldukça iyi bir performans sunabilen bir telefon olarak değerlendirilebilir. 2000 TL gibi bir fiyata sahip olması dikkate değer. Tasarımı üst seviye bir telefon olduğunu hissettirirken özellikleri de genel ihtiyaçları karşılamak için fazlasıyla yeterli.

Samsung Note 5 üretiliyor mu?
Evet, Samsung Galaxy Note 5 Güney Koreli üretici Samsung tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan bir akıllı telefondur. Android işletim sistemine sahip olan bu telefon, Samsung Galaxy Note serisinin bir üyesidir.

Note 5 kaç fps?
Samsung Galaxy Note 5'in kamerası 120 fps (frames per second) hızında video kaydedebilme yeteneğine sahiptir. Bu, yüksek kaliteli ve akıcı videolar çekebilmenizi sağlar.

Samsung Note 7 fiyatı ne kadar?
Samsung Galaxy Note 7'nin fiyatı farklı satış platformlarına ve dönemine göre değişiklik göstermektedir. Ancak verdiğiniz örneklerdeki fiyatlar 1.000 TL ile 1.250 TL arasında değiştiğini gösteriyor.

Galaxy Note 5 Android kaç?
Samsung Galaxy Note 5, kutusundan Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile çıkmıştır. Ancak zamanla Android 6.0.1 Marshmallow sürümüne yükseltilebilir. Bu güncelleme sayesinde daha güncel özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Note 5 Hangi Android sürümü?
Samsung Galaxy Note 5 için son güncelleme Android 7.0 Nougat sürümüdür. Bu güncelleme sayesinde telefonunuz daha güncel özelliklere ve performansa sahip hale gelir.

Samsung Galaxy Note 5 ne zaman çıkıyor?
Galaxy Note 5, 13 Ağustos 2015 tarihinde New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılmıştır. Satışa ise Galaxy S6 Edge Plus ile birlikte çıkmıştır. Farklı renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulmuştur.

Geri