Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Note 4 telefonlarin fiyati ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Note 4 telefonların fiyatı ne kadar?​

“Samsung Galaxy Note 4 N910 Fiyatları”
A 32 ne zaman çıktı?
Samsung Galaxy A32 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Samsung Galaxy S22 kaç para?​

Samsung Galaxy S22 Türkiye fiyatları: 256 GB depolama alanına sahip Galaxy S22+: 19.999 TL. 128 GB depolama alanına sahip Galaxy S22 Ultra: 22.999 TL. 256 GB depolama alanına sahip Galaxy S22 Ultra: 23.999 TL. 512 GB depolama alanına sahip Galaxy S22 Ultra: 24.999 TL.
Samsung M 32 ne kadar?
Renk seçenekleri: Beyaz4.799 TL. Mavi4.789 TL.

Note 4 ekran değişimi ne kadar?​

Samsung Galaxy Note 4 ekran değişimi fiyatı 580 TL, kasa değişimi fiyatı 150 TL’dir.
Not 4 nasıl bir telefon?
İlk çıktığından beri note 4 kullanıyorum.Samsung un ürettiği şahane telefonlardan birisi.32 GB dahili bellek 3 GB ram bellek normal bütün ihtiyaçları karşılıyor.Değiştirilebilir batarya olması da güzel eskiyen batarya yı kendim değiştirip kullanabiliyorum.Tavsiye ettiğim bir yakınıma da aldım.Fiyatı da çok uygun sıfırı …

Samsung A32 özellikleri nelerdir?​

Samsung Galaxy A32 (128 GB) Temel Özellikleri
S22 Plus kac tl?
Samsung Galaxy S22 Plus 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

M32 kaç TL?​

Renk seçenekleri: Beyaz4.699 TL. Mavi4.499 TL.
Samsung Galaxy M32 nasıl bir telefon?
en sonunda doğru seçeneğin m32 olduğuna karar verdim. samsung arayüzü olsun diğer özellikleri olsun daha kaliteli ve güven veren bir marka. telefonun şarjı mükemmel. eğer çok kullanmayan biriyseniz 2 3 gün bile yeter. sürekli telefon kullan biriyseniz de 1 günü çok rahat geçirirsiniz .

Ekran kırığı nasıl anlaşılır?​

İç Ekran Kırılması Nasıl Anlaşılır? İç ekran kırıldığında cep telefonunuzdan görüntü alamazsınız. İç ekran kırılması çoğu zaman kendini yanıp sönme dediğimiz floresan çakması şeklinde de gösterebilir. Cep telefonlarında iç ekran kırılması durumunda ne yazık ki yapacak pek fazla bir şey yoktur.
Note 4 ekranı kaç inç?
Ekranı 5.7 inç büyüklüğünde, 2560×1440 Quad-ultra HD “2K” çözünürülüğü destekleliyor ve inç başına 518 pixel sunmakta. Bu da Note 3’e göre %30 daha yüksek bir değer. Samsung Galaxy Note 4 modelinde kameralara özel önem vermiş.

Samsung Not 4 nasıl?​

Geri