AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Norton programini nasil kaldiririm?

Editör

Yeni Üye

Norton programını nasıl kaldırırım?​

Norton Kaldırma ve Yeniden Yükleme aracını çalıştırma
- Norton cihaz güvenliği ürününüzü kaldırmak ve yeniden yüklemek için Kaldır ve Yeniden Yükle ‘yi tıklayın.
- Norton cihaz güvenliği ürününüzü kaldırmak için Gelişmiş Seçenekler ‘i ve ardından Sadece Kaldır ‘ı tıklayın.

Norton antivirüs nasıl devre dışı bırakılır resimli anlatım?​

Norton Görev Bildirimleri’ni kapatma
- Norton cihaz güvenlik ürününüzü açın.
- Norton ürünü ana penceresinde Ayarlar ‘ı tıklatın.
- Ayarlar penceresinde Yönetim Ayarları ‘nı tıklatın.
- Norton Görev Bildirimi satırında, Açık/Kapalı anahtarını Kapalı konuma getirin.
- Uygula öğesini ve ardından Kapat öğesini tıklatın.

Norton Security ultra ne demek?​

Norton Security ultra ne demek?
Norton Security Ultra, tüm cihazlarınızı* virüslere, zararlı programlara ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı tek bir abonelik ile korumaya yardımcı olur. Kullanımı kolay bir web portalıyla çocuklarınızın cihazlarını korumanıza yardımcı olan çevrimiçi Ebeveyn Denetimi5 içerir.

Symantec nasıl devre dışı bırakılır?​

Muhtemelen bunun gibi bir yerdedir: Ayarları Değiştir> Dosya Sistemi Otomatik Koruma> Gelişmiş> Otomatik Koruma devre dışı bırakıldığında, Otomatik yeniden başlatmayı tamamen devre dışı bırakırsanız, şu komutla start_SEP.bat oluşturabilirsiniz: net start “Symantec AntiVirus”.

Norton Security iyi mi?​

Çok kapsamlı testlerimizin sonucunda, Norton 360 Antivirus’ün piyasadaki en iyi güvenlik paketi olduğunu söyleyebilirim. Bu sağlayıcı %100 malware, ransomware ve phishing saptama oranı ile güçlü bir güvenlik duvarı sunuyor.

Norton nasıl?​

Norton nasıl?
Symantec Endpoint Protection nasıl kaldırılır?​
Enjoy a 10-15% performance boost.
- run’ı çalıştır.
- run ekraındayken smc -stop yaz. (
- şimi regeditteyken HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Symantec\Symantec Endpoint Protection\SMC pathine gidin smcinstdata anahtarına bakın ve silin.
Endpoint Manager Communication Client nedir?​
Endpoint Manager merkezi: Yönetim merkezi, ilkeler oluşturmak ve cihazlarınızı yönetmek için tek bir web sitesidir. Gruplar, güvenlik, koşullu erişim ve raporlama gibi diğer anahtar cihaz yönetim hizmetlerini bu hizmetlere takabilirsiniz.

Norton programını kaldırmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Norton Kaldırma ve Yeniden Yükleme Aracını Çalıştırma:
- Norton cihaz güvenliği ürününüzü kaldırmak ve yeniden yüklemek için "Kaldır ve Yeniden Yükle" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- Alternatif olarak, Norton cihaz güvenliği ürününüzü kaldırmak için "Gelişmiş Seçenekler"i ve ardından "Sadece Kaldır"ı seçebilirsiniz.

2. Norton Antivirüsü Devre Dışı Bırakma:
- Norton Görev Bildirimleri'ni kapatmak için Norton cihaz güvenlik ürününüzü açın.
- Sonrasında Ayarlar penceresinde Yönetim Ayarları'nı tıklayın.
- Norton Görev Bildirimi satırında yer alan anahtarı "Kapalı" konumuna getirerek görev bildirimlerini kapatın.

Norton Security Ultra, tüm cihazlarınızı virüslere, zararlı programlara ve çevrimiçi tehditlere karşı tek bir abonelik ile korumanıza yardımcı olur. Aynı zamanda kullanımı kolay bir web portalıyla çocuklarınızın cihazları için çevrimiçi Ebeveyn Denetimi sağlar.

Symantec Endpoint Protection'ı devre dışı bırakmak için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Ayarları Değiştir > Dosya Sistemi Otomatik Koruma > Gelişmiş bölümünden Otomatik Koruma'yı devre dışı bırakabilirsiniz.
- Ayrıca regedit kullanarak HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Symantec\Symantec Endpoint Protection\SMC yolunu takip ederek smcinstdata anahtarını silebilirsiniz.

Norton Security, kapsamlı testler sonucunda en iyi güvenlik paketlerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Norton 360 Antivirus %100 malware, ransomware ve phishing tespit oranı ile güçlü bir güvenlik duvarı sunmaktadır.

Endpoint Manager Communication Client, merkezi bir yönetim sitesi olan Endpoint Manager'a bağlı cihazları yönetmek için kullanılan bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde politikalar oluşturabilir, cihazlarınızı yönetebilir ve çeşitli cihaz yönetim hizmetlerini tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.

Geri