AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Norm Ender ne anlama geliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Norm Ender ne anlama geliyor?​

Norm Ender veya gerçek adıyla Ender Eroğlu (25 Mart 1985, İzmir), Türk rapçi, müzisyen ve söz yazarıdır.
Norm Ender neden psikolojik tedavi gördü?
Çocukluk dönemini semt ve okul degistirmekle geçirdi ve bu yüzden kalici bir dostluk olusturamadi ve sürekli kavgayla geçen bir okul döneminin ardindan lise bir de okul hayatina son verildi.Bu dönemde yasadigi sorunlar nedeniyle 2 yil psikolojik destek aldi.Sorunlarini hep biriktirmis ve çok erken bitmis bir hayatla …

Norm Ender hangi okuldan mezun?​

Norm Ender, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Ender Eroğlu’dur. 10’lu yaşlarda Cartel müzik grubu sayesinde rap müziği ile tanışan Norm Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lise eğitimine son verdi.
Norm Ender deli ne zaman çıktı?
2017Deli / Çıkış tarihi

Norm Ender gerçek adı ne?​

Ender EroğluNorm Ender / Tam adı
Norm Erman kimdir?
Norm Ender lakabıyla bilinen Ender Eroğlu 25 Mart 1985 yılında İzmir Bornova’da dünyaya gelmiş Türk rap müzisyenidir.

Norm Ender hangi takımı tutuyor?​

Norm Ender ve Ben Fero’nun tuttuğu takımların da yeşil sahada büyük rekabet yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü rapçi Ben Fero İzmir’in efsane takımlarından olan Göztepe’ye gönül veriyor. Norm Ender ise Göztepe’nin ezeli rakibi, edebi dostu Karşıyaka taraftarı… Ben Fero Göztepe maçlarını hiç kaçırmadan izliyor.
Norm Ender kaç yaşında öldü?
37 yaşında (25 Mart 1985)Norm Ender / Yaş

Contra kaç yaşında?​

32 yaşında (23 Ekim 1989)Contra / Yaş
Norm Erman kaç doğumlu?

Norm Erman ne zaman doğdu?​

25 Mart 1985 (37 yıl yaşında)Norm Ender / Doğum tarihi
Gazapizm hangi takim?
Anıl Murat Acar, fanatik Göztepelidir.

Sagopa hangi takımı tutuyor?​

Sago’nun BJK lı olduğunu nereden öğrendin? anıl piyacı grogi indigo norm ender ege çubukçu nomad kozmos hepsim KARŞIYAKA ÇOCUKLARI.
Contra kaç yıldır rap yapıyor?
Aslen Rizelidir. Rap müzikle ilgilenmeye 2002’de, söz yazmaya ise 2004 yılında başlamasına rağmen ilk parçasını 2006’da kaydeden Contra, ilk albümünü Akrep Contrary mahlası ile 2006’da yayımladı. 2008 yılında yayımladığı bazı albümler ilgi gördü.

Geri