AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

NordMende Türkiyede kim üretiyor?

SoruCevap

Yeni Üye
Nordmende yi kim üretiyor?
1977 yılında Nordmende şirketinin çoğunluk hissesi Fransız Thomson Brandt şirketine satıldı . Ertesi yıl, kalan hisselerde satılarak şirket tamamen Thomson'a devredildi.

Nordmende hangi ülke malı?
Nordmende Hangi Ülkenin Markası Nordmende, 1980 yılında Technicolor SA bünyesine geçen tüketici elektroniği markasıdır. Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da beyaz eşya üretimleri…

Nordmende TV alinir mi?
Ürün beklentimin üzerinde çıktı, görüntü kalitesi,Ses kalitesi,hızı falan çok iyi,Smart kanalları takılmadan çok hızlı açıyor,Nordmende'yi eski marka oldugu icin tercih ettim iyiki etmişim ben beğendim herkese tavsiye ederim,diğer markalara çok para vermeye gerek yok,düşünmeden alın derim.

Nordmende hangi garanti?
– 2 yıl garantilidir.

AWOX kimin malı?
Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu'nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.

ONVO hangi markanın yan ürünü?
Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu açıdan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde bulunan Onvo, son teknolojiyi takip ederek önemli bir yerli marka olma amacında.

AWOX TV hangi marka?
Awox Hakkında Can Holding Şirketler Grubu, 1972 yılından beri Türkiye'de elektronik, enerji, turizm, lojistik, sağlık, tütün sanayi sektörlerinde faaliyetlerde bulunan Türk sermayeli bir firmadır. Böylece Awox ne malı sorusuna da yerli malı cevabı verilebilir.

Hi Level hangi markaya ait?
HiLevel, 2004 yılında kurulan Trium Elektronik Bilgi İşlem San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilen bilgisayar bellekleri ve tablet bilgisayar markasıdır. Trium Elektronik Micron (Crucial) Türkiye dağıtıcısıdır.

Geri