Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nokia 2 kac mAh?

Editör

Yeni Üye

Nokia 2 kaç mAh?​

Nokia 2, 4100 mAh bataryasının tek bir şarjı ile 2 günlük batarya süresi sunuyor.

Nokia 2 nasıl bir telefon?​

Benim için Nokia 2 Benim gibi yıllanmış insanlara Akıllı ve Dokunmatike geçmek için ideal bir telefon. En olumlu tarafı gözünüzün içine bakarak yönlendiriyor. Büyük ekranı biz yıllanmışlar için çok olumlu. Bu özellikler için fiyat süper iyi.
Nokia 2 kaç inç?​
– Nokia 2, In-Cell Touch Ekran teknolojisi sayesinde dayanıklı Corning Gorilla Glass ile desteklenen kusursuz incelikteki ekranı sayesinde 9.3 mm inceliğinde üretilebiliyor. – 5.0 inç büyüklüğünde geniş ekrana sahip olan telefon modeli, g.36 ekran/gövde oranıyla keyifli bir kullanım sunuyor.

Nokia 3 kaç gb?​

Nokia 3 kaç gb?
Ürünün 16 GB dahili hafızası, birçok veriyi saklayabilme imkanı tanıyor.

Nokia 5 Pro Android mi?​

Nokia 5 Pro Android mi?
Nokia 5 Pro 16 GB Özellikleri
Batarya Kapasitesi | : 3000 mAh
Dokunmatik | :
Wi-Fi | :
Bluetooth | :
İşletim Sistemi | : Android

Nokia 2 ne zaman çıktı?​

Nokia 2, HMD Global’in Nokia markalı, Android işletim sistemini kullanan giriş seviyesi akıllı telefondur. Cihaz, 31 Ekim 2017’de duyurulmuştur.

Nokia 3 nasil bir telefon?​

Tuğrul
- Görünüş olarak çok şık.
- Ekran polarize, corning glass kullanılmış, baya iyi.
- MTK işlemcisinin performansı ortalama, biraz ısınma yapıyor.
- Bataryası iyi.
- Oyun performansı kötü, bu telefon oyun oynamak ya da ağır kullanıma uygun bi telefon değil.
- Sd kart yuvası var.
Nokia 3 kaç para?​
Nokia 3 16 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Fiyat | Fiyat Yok | 1.799,00 TL 1 satıcı
Popülerlik | – | 5. Popüler LG Cep Telefonu
Ortalama Puan | 2 yorum |
Ekran Boyutu | 5″ | 5.3″
Ekran Çözünürlüğü | 720×1280 px | 720×1280 px

Nokia 5 nasıl bir telefon?​

Nokia 5 nasıl bir telefon?
Büyük ekran sevenler için mükemmel. Perfomansı hızı çok çok başarılı. Kamerası çok iyi. Genel olarak fiyatının hakkını veren, genele hitap eden, gayet kaliteli ve alınabilir bir telefon.

Nokia 5 pro nasıl?​

Nokia 5 pro nasıl?
Bence nokia iyi bir telefon çıkarmış gerçekten. Telefon öncelikle çok sağlam bir telefon. Ekran boyutu çok ideal. Büyük ekran sevenler için mükemmel. Perfomansı hızı çok çok başarılı.

Nokia 2 telefonu 4100 mAh bataryasına sahiptir ve tek bir şarjla 2 günlük bir batarya ömrü sunmaktadır. Bu, uzun süreli kullanım için oldukça avantajlı bir özelliktir.

Nokia 2, yıllanmış kullanıcılar için akıllı ve dokunmatik geçiş yapmak için ideal bir telefon olarak öne çıkıyor. Büyük ekranı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Ayrıca göz izi takibi sayesinde yönlendirme yapabilmesi oldukça kullanışlı bir özelliktir.

Ekranı 5.0 inç büyüklüğünde olan Nokia 2, In-Cell Touch Ekran teknolojisi ve Corning Gorilla Glass desteği ile dayanıklı bir yapıya sahiptir. 9.3 mm inceliğinde üretilen telefon, 16:9 ekran/gövde oranıyla keyifli bir kullanım deneyimi sunar.

Nokia 2, 31 Ekim 2017 tarihinde duyurulmuştur ve HMD Global'in Nokia markalı, Android işletim sistemini kullanan giriş seviyesi akıllı telefonlarından biridir. Bu tarih itibariyle piyasaya sürülmüştür.

Nokia 5 Pro ise Android işletim sistemine sahip bir telefondur. 16 GB depolama alanı ve 3000 mAh batarya kapasitesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca büyük ekranı ve hızlı performansıyla dikkat çeker.

Nokia 3 ise 16 GB dahili hafıza kapasitesiyle ön plana çıkar. Ayrıca şık görünümü, Corning Glass ile korunan ekranı ve iyi batarya performansıyla dikkat çeker. Ancak oyun performansının yetersiz olduğu ve ağır kullanıma uygun olmadığı belirtilmektedir.

Bu bilgilerin Nokia 2, Nokia 5 Pro ve Nokia 3 telefonları hakkında genel bir değerlendirme olduğunu belirtmek isterim.

Geri