Nissan Qashqai mi Volkswagen Tiguan mi?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nissan Qashqai mi Volkswagen Tiguan mi?​

1.3 DIG T motor sunan Qashqai modeli ve 1.5 TSI ACT motor hacmi sunan Tiguan modelinin teknik ve donanım özellikleri karşılaştırmasına aşağıdan ulaşabilirsiniz….
| Nissan Qashqai 1.3 DIG T Sky Pack | Volkswagen Tiguan 1.5 TSI ACT Comfortline
Tork | 270 Nm | 250 Nm
0-100 Hızlanma | 10.1 sn | 9.2 sn
Azami Hız | 198 | 200
Yakıt Tüketimi

Tiguan çok yakar mı?​

Tiguan çok yakar mı?
Yakıt deposu hacmi 64 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 lt/100km ve ortalama olarak da 6.4 lt/100km yakıt tüketiyor.

Tiguan LIFE mı Elegance mı?​

Tiguan LIFE mı Elegance mı?
Yenilenen araç 1.5 TSI 150 beygir gücü sunmaya devam ederken donanım olarak birçok özelliğide beraberinde sunmaya başladı….2020 Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT Life vs Elegance Karşılaştırma!
| Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT Life | Volkswagen Yeni Tiguan 1.5 TSI ACT Elegance
Beygir | 150 HP | 150 HP
Tork | 250 Nm | 250 Nm
0-100 Hızlanma | 9.2 sn | 9.2 sn
Azami Hız | 202 | 202

Qashqai otomobil mi kamyonet mi?​

En iyi SUV ve hatchback özelliklerini birleştirerek crossover sınıfının öncü modeli haline gelen Nissan Qashqai, günümüz dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlara sahip yeni nesil bir model ile otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.

Tiguan 1 km ne kadar yakar?​

Tiguan 1 km ne kadar yakar?
C Segment içinde bulunan Volkswagen Tiguan, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 58 litrelik deposu ile şehir içinde 6.50 lt/100km, şehir dışında 5.20 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.70 lt/100km sahiptir.

Tiguan ne kadar yakıyor?​

Tiguan ne kadar yakıyor?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.
Tiguan ne kadar yakıt yakıyor?​

2020 Tiguan mı 3008 mi?​

2020 Tiguan mı 3008 mi?
Tiguan daha heybetli ve daha konforlu bir araç. 3008 donanım, f/p, motor, şanzıman, yol tutuşta daha iyi. Bence kalite anlamında da 3008 daha iyi geliyor bana.

Yeni Tiguan mı Hyundai Tucson mu?​

Yeni Tiguan mı Hyundai Tucson mu?
Volkswagen Tiguan karşılaştırması. Suv araç karşılaştırma köşemizde Hyundai Tucson modeli 1.6 litre hacimli benzinli 177 beygir sunarken, Tiguan modeli 1.5 benzinli 150 beygir sunuyor. 0-100 Km/sa kıyaslamasında Tucson modeli daha iyi veriler sunuyor. Bagaj hacmi kıyaslamasında da Tiguan daha geniş bir alan sunuyor.

Qashqai nasıl bir araba?​

uzak doğunun bugüne kadar üretebildiği en iyi arabaların başında gelir . türkiye yollarında bolca görebileceğimiz araba. adeta nissan firmasını ipten almıştır. yüksekliği, kaza durumunda yapısal sağlamlığı, yakıt sarfiyatı, jeep havası vermesi, ikinci elinin hemen satılması belli başlı artılarıdır..

Nissan Qashqai ticari mi binek mi?​

Nissan Qashqai ticari mi binek mi?
Nissan modelleri; binek ve ticari olmak üzere 2 gruptadır. Binek araç modelleri; Qashqai, Juke, Micra, X-Trail ve Pulsar iken; ticari araç modeli ise; Navara’dır.

Tiguan 1.4 km ne kadar yakar?​

Tiguan 1.4 km ne kadar yakar?
Yakıt Kapasitesi 64 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.1 lt.

2020 Tiguan ne kadar yakar?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 58 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.1 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.4 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.1 lt.

Nissan Qashqai ve Volkswagen Tiguan arasındaki karşılaştırmadan başlayarak, her iki aracın teknik özelliklerini ve donanımlarını inceleyebiliriz. Qashqai modeli 1.3 DIG T motor ile 270 Nm tork üretirken, 0-100 hızlanma değeri 10.1 sn ve azami hızı 198 km/s olarak belirtilmiş. Diğer yandan Tiguan modeli 1.5 TSI ACT motor ile 250 Nm tork üretirken, 0-100 hızlanma değeri 9.2 sn ve azami hızı 200 km/s olarak verilmiş.

Tiguan'ın yakıt tüketimi konusunda, 64 litrelik deposu ile şehir içi tüketimi 7.8 lt/100km, şehir dışı tüketimi 5.5 lt/100km ve ortalama tüketimi ise 6.4 lt/100km olarak belirtilmiş. Ayrıca Tiguan LIFE ve Elegance modellerinin teknik özelliklerine de bakıldığında benzer performans değerlerine sahip oldukları görülmekte. Her iki model de 150 HP güç, 250 Nm tork, 0-100 hızlanma değeri 9.2 sn ve azami hızı 202 km/s olarak sunulmuş.

Tiguan ve diğer araçlar arasında yapılan karşılaştırmalara bakıldığında, Tiguan'ın genel olarak donanım, konfor ve yol tutuş açısından iyi bir performans sergilediği görülmekte. Öte yandan Nissan Qashqai'nin SUV ve hatchback özelliklerini başarılı bir şekilde birleştiren bir crossover modeli olduğu belirtilmiş. Qashqai'nin otomobil-severler için geniş donanımlar sunan bir yeni nesil model olduğu vurgulanmış.

Son olarak, Tiguan'ın 1 km'de ne kadar yakıt tükettiği ve ortalama olarak ne kadar yakıt tükettiği hakkında bilgiler verilmiş. 58 litrelik depo ile şehir içi tüketim 6.50 lt/100km, şehir dışı tüketim 5.20 lt/100km ve ortalama tüketimini ise 5.70 lt/100km olarak belirtilmiş.

Genel olarak, araç tercihinizde performans, donanım, yakıt tüketimi gibi faktörleri dikkate alarak Nissan Qashqai ve Volkswagen Tiguan modellerini karşılaştırabilir ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Her iki araç da farklı özellikler sunmakta, bu nedenle detaylı bir karşılaştırma yapmanız faydalı olacaktır.

Geri