Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nissan Qashqai binek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nissan Qashqai binek mi?​

NISSAN BİNEK ARAÇ MODELLERİ Micra, Qashqai, X-Trail ve Juke arasından kendinize uygun Nissan binek aracınızı seçin!
Qashqai 12 ne kadar yakıyor?
Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.

12 Dig T motor nasıl?​

Sürüş ve Konfor Araç 1.2 motor olmasına rağmen turbo besleme aracın cüssesine yetecek gücü sağlıyor. Vites geçişleri çok temiz ve seri. Hızlanması güzel, gaz pedalı ve direksiyon tepkileri ara ara gecikmiş tepkiler verse de genel olarak tatmin ediyor. Koltuklar rahat ve çevre görüşü çok iyi.
Nissan Qashqai 1.6 DCi hangi motor?
1.2 litrelik turbo benzinli motoruyla ve X-Tronic otomatik şanzımanıyla daha önce konuğumuz olan Nissan Qashqai, bu kez dCi dizel motoruyla karşımızda.

Nissan Qashqai ekranda PS ne demek?​

PS: Servo direksiyon uyarı ışığı.
Nissan Qashqai 12 bir depo ile kaç km?
2018 Nissan Qashqai 1.2 Bir Depo Kaç Km? Nissan Qashqai – 1.197 cc, 115 hp aracın, yakıt deposu 55 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 6.60 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 55 litrelik tam bir depo ile ortalama 833 km yol gitmektedir.

Nissan Qashqai kaç litre yakıt alıyor?​

C Segment içinde bulunan Nissan Qashqai, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 55 litrelik deposu ile şehir içinde 7.50 lt/100km, şehir dışında 8.90 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 8.40 lt/100km sahiptir.
12 DIG T ne demek?
1.2 DIG-T 115PS (85kW) İlk nesilin baz versiyonlarında görev yapan 117 hp güç ve 158 Nm tork üreten 1.6 litrelik atmosferik benzinli motorun yerini alan, 1.2 litrelik yeni turbo beslemeli benzinli motor, 115 hp güç ve 190 Nm’lik tork değerleriyle, daha esnek sürüşün yanında daha başarılı hızlanma değerleri vaad ediyor.

12 qashqai nasıl?​

190 Nm’lik tork, turbo benzinli motorla buluşunca bu ağırlıktaki bir aracı götürmek çocuk oyuncağı oluyor. Gaz pedalına verdiği tepkiler yerinde. Ara hızlanmalarda biraz geç kalsa da, yüksek hızlara çıkmada hiçbir problemi yok. Özellikle belli bir seviyeden sonra oldukça zevkli bir sürüş karakterine bürünüyor.
16 Nissan Qashqai hangi motoru kullanıyor?

Geri