AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Nissan Juke nin en dolu modeli hangisi?

Editör

Yeni Üye

Nissan Juke nin en dolu modeli hangisi?​

Nissan markasının yenilenen Nissan Juke donanım paketi sıralaması olarak Tekna, Platinum, Platinum Perso ve Platinum Premium olarak sıralamanmaktadır. Aracın başlangıç donanımı Tekna, en dolu paketiyle Platinumdur.

Nissan Juke dizel Nasıl bir araba?​

Yakıtı gerçekten çok ideal şehir içi için yaklaşık 6 lt. Şehir dışı ise ortalama 4 lt civarı. Araçta arada bir trim sesleri geliyor, süspansiyonları sert ama alınmayacak araç değil ben şimdilik memnunum. Tavsiye ederim.

Juke ne anlama gelir?​

Juke ne anlama gelir?
Içine para atılınca istenilen plakları çalan otomatik pikap.

Nissan Juke LPG uyumlu mu?​

Nissan Juke LPG uyumlu mu?
Juke, Qasqahi, Opel Insignia gibi araçlara LPG taktırılmasını esasen önermiyoruz. Bu araçların subaplarında magnezyum karışımı daha yüksek orandadır. Bu durum LPG supapları için tehdit oluşturmaktadır. Çünkü LPG’nin yanma ısısı benzinden daha yüksektir.

Nissan Juke dizel mi?​

Nissan Juke ise karma olarak 5,6 litrelik bir tüketim verisi ile ortalama olarak 1 litrelik bir dezavantaj yaratmış. Elbette 1.0 benzinli motor seçeneği de mevcut. Aynı zamanda DCİ dizel ünitelerde motor gamında yer alıyor.

Nissan Juke arazi aracı mı?​

Aslında Juke, tasarımıyla ezber bozan bir araç. SUV kategorisindeki bu otomobil gerçek bir arazi aracı olmadığı halde ve tasarımı epey farklı olduğu halde ülkemizde oldukça geniş bir kitle yakaladı.

Nissan Juke az yakar mı?​

Nissan Juke az yakar mı?
Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.5 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.1 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 6.0 lt/100km olarak belirtilmiş.

Nissan Juke 1.5 DCI ne kadar yakıyor?​

Nissan Juke 1.5 DCI ne kadar yakıyor?
Araç Euro 6 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 46 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 4.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 4.0 lt/100km yakıt tüketiyor.

Nissan Juke lpg ne kadar yakar?​

Yakıtı gerçekten çok ideal şehir içi için yaklaşık 6 lt. Şehir dışı ise ortalama 4 lt civarı.

Juke yakıt tüketimi nasıl?​

Nissan JUK kaç TL?​

Nissan JUK kaç TL?
Nissan Juke Fiyatları
Model | İlan Başlığı | Fiyat
Nissan Juke 1.6 Sky Pack | Sahibinden Nissan Juke 1.6 Sky Pack 2015 Model | 325.000 TL
Nissan Juke 1.5 dCi Sky Pack | SAHİBİNDEN-Nissan Juke-SUNROOF-SEDEF BEYAZ-177000KM | 330.000 TL
Nissan Juke 1.5 dCi Sky Pack | Sahibinden Nissan Juke 1.5 dCi Sky Pack 2016 Model | 375.000 TL

Nissan Juke 100 km ne yakar?​

Nissan Juke 100 km ne yakar?
Yakıt Kapasitesi 46 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.

Nissan Juke dizel km’de ne kadar yakar?​

Yeni Nissan Juke nasıl?​

Nissan Juke küçük SUV sınıfının ön plana çıkan modellerinden biri olarak hayatımızda yer etmişti. Yeni Nissan Juke sahip olduğu özelliklerle segmentinin en iddialı modellerinden biri haline gelmiş. Tasarım konusunda kaslı ve güçlü görünen yapısını sevdim. Yaşam alanında rahat ettim ve kolay kullandım.

Nissan Juke performansı nasıl?​

Nissan Juke performansı nasıl?
yaklaşık bir ay önce 21 çıkışlı juke perso aldım,hiçbir problem yaşamadım çekiş performans konfor güzel,ancak 19 jant ince yanak spor lastikler tümsek ve çukurları hissettiriyor.Başka bir problemi yok ses yalıtım güzel. Ben hep sport modda kullanıyorum yakıt ortalama 7.5 lt/100 km.Çok memnunum şimdilik.

Nissan Juke iyi mi?​

Nissan Juke iyi mi?

Juke bagaj hacmi ne kadar?​

Yeni Nissan Juke 422 litrelik bagaj hacmi ile spor, alışveriş gibi hem günlük ihtiyaçlarınız hem seyahatleriniz için yeterli hacmi sunar.

Nissan Juke sıfır fiyatı ne kadar?​

NISSAN JUKE
| Liste | Kampanyalı
Juke 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum | 625.400 TL | 625.400 TL
Juke 1.0 DIG-T 115PS DCT Limited Edition | 639.800 TL | 639.800 TL
Juke 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum PERSO | 650.400 TL | 650.400 TL
Juke 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum Premium | 690.800 TL | 690.800 TL

Nissan Juke yakıt nasıl?​

Nissan Juke yakıt nasıl?

Nissan Juke ekonomik mi?​

Nissan Juke ekonomik mi?
Hem suv hem spor araba, yakıt tüketimi ekonomik, performans çok iyi ve kalite üst düzeyde, fiyatına göre çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Juke kaç kilo?​

Teknik özellikler Nissan Juke I 1.6 (117 bg) 2010, 2011, 2012. 1598 cm3 97.52 cu. in. Görmek için giriş yapın. 1213 Kg 2674.21 lbs.

Peugeot 2008 bagaj hacmi kaç litre?​

Bagaj Hacmi (5 Koltuk) 434 lt.

Nissan Juke'nin en dolu modeli, donanım paketi sıralamasına göre Platinum Premium versiyonudur. Donanım paketleri sıralaması Tekna, Platinum, Platinum Perso ve Platinum Premium şeklindedir. En dolu paket, Platinum Premium olarak belirtilmiştir.

Nissan Juke, hem şehir içinde hem de şehir dışında oldukça ekonomik bir yakıt tüketimine sahiptir. Şehir içinde yakıt tüketimi yaklaşık olarak 6 lt/100 km civarında iken şehir dışında ortalama 4 lt/100 km civarındadır.

"Juke" kelimesinin anlamı, içine para atıldığında istenilen plakları çalan otomatik bir pikap demektir. Bu bir mizahi açıklamadır ve aracın ismi ile ilgili resmi bir anlam ifade etmemektedir.

Nissan Juke, LPG uyumlu bir araç değildir. Nissan, Juke gibi araçlara LPG takılmasını önermemektedir. Çünkü bu tür araçların subaplarında magnezyum karışımı daha yüksek olduğundan LPG kullanımı subaplar için tehlike oluşturabilir.

Nissan Juke arazide kullanılabilecek özelliklere sahip olmasa da tasarımı ile dikkat çeken bir SUV modelidir. Türkiye'de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

Nissan Juke'un yakıt tüketimi üretici verilerine göre şehir içinde 7.5 lt/100 km, şehir dışında 5.1 lt/100 km ve ortalama yakıt tüketimi 6.0 lt/100 km olarak belirtilmektedir.

Nissan Juke'un 1.5 DCI motor seçeneği, Euro 6 emisyon standardına sahip olup fabrika verilerine göre şehir içi yakıt tüketimi 4.4 lt/100 km, şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100 km ve ortalama yakıt tüketimi ise 4.0 lt/100 km'dir.

Nissan Juke'un sıfır fiyatları modeline göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, Juke 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum modelinin liste fiyatı 625.400 TL iken kampanyalı fiyatı da aynıdır.

Nissan Juke 100 km'de ortalama olarak 6.3 litre yakıt tüketmektedir. Bu veri, aracın karma kullanım tüketimini ifade etmektedir.

Nissan Juke'un performansı araç sahiplerine göre değişebilir. Bir kullanıcı, Juke'un çekiş performansından ve konfordan memnun olduğunu belirtirken lastik boyutunun yol yüzeyini hissettirdiğini vurgulamıştır.

Nissan Juke, 422 litrelik geniş bagaj hacmi ile günlük ihtiyaçlarınızı ve seyahatlerinizi rahatça karşılayacak bir kapasiteye sahiptir.

Nissan Juke oldukça ekonomik bir araç olarak değerlendirilmektedir. Kullanıcılar araçtan hem SUV hem de spor performansı alabileceklerini belirtirken yakıt tüketiminin ekonomik olduğunu vurgulamışlardır.

Nissan Juke'un teknik özellikleri arasında, 2010-2012 model yılları arasındaki 1.6 motorlu versiyonun 1213 kg ağırlığında olduğu bilgisi yer almaktadır.

Peugeot 2008'in 5 koltuklu bagaj hacmi 434 litre olarak belirtilmiştir. Bu durum da Peugeot 2008'in geniş bir bagaj hacmine sahip olduğunu göstermektedir.

Geri