AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Nissan Juke en iyi paketi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Nissan Juke en iyi paketi hangisi?​

Nissan markasının yenilenen Nissan Juke donanım paketi sıralaması olarak Tekna, Platinum, Platinum Perso ve Platinum Premium olarak sıralamanmaktadır. Aracın başlangıç donanımı Tekna, en dolu paketiyle Platinumdur.

Nissan Juke CVT şanzıman kaç vites?​

yaklaşık bir ay önce 21 çıkışlı juke perso aldım,hiçbir problem yaşamadım çekiş performans konfor güzel,ancak 19 jant ince yanak spor lastikler tümsek ve çukurları hissettiriyor.Başka bir problemi yok ses yalıtım güzel. Ben hep sport modda kullanıyorum yakıt ortalama 7.5 lt/100 km.Çok memnunum şimdilik.
Juke çok yakar mı?
Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.5 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.1 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 6.0 lt/100km olarak belirtilmiş.
Nissan Juke motoru ne marka?
Yeni Nissan Juke turbo beslemeli üç silindirli 1.0 DIG-T motor kullanıyor. 115 beygir güç üreten motor tercih edilen şanzıman seçeneklerine göre 180 veya 200 Nm tork üretiyor.

Nissan Juke 100 km ne yakar?​

Yakıt Kapasitesi 46 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.

Nissan Juke hangi şanzımanı kullanıyor?​

Yeni Nissan Juke hangi şanzımanı kullanıyor? Nissan Juke iki farklı şanzıman seçeneği ile satışa sunuldu. 6 ileri manuel şanzıman yanında 7 ileri ıslak kavramlı DCT şanzıman da yeni Nissan Juke’un alternatifleri arasında yer alıyor.
Yani “otomatik viteste l nedir?” derseniz birinci vites demek yeterlidir. Bu nedenle otomatik araç viteslerinde ya L harfi ya da 1 sayısı olmaktadır. Bu viteste araç ortalama 30 km hıza kadar çıkmaktadır. Vites 2’deyken ise araç otomatik olarak üçüncü vitese geçmemektedir.
Nissan Juke ekonomik mi?
Hem suv hem spor araba, yakıt tüketimi ekonomik, performans çok iyi ve kalite üst düzeyde, fiyatına göre çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
Nissan Juke kaç litre yakıyor?
2021 Nissan Juke 1.0 İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 46 litrelik deposu ile şehir içinde 6.20 lt/100km, şehir dışında 4.50 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.90 lt/100km sahiptir.

Nissan Juke kaç litre benzin yakar?​

Yeni Nissan Juke kaç motor?​

Yeni Nissan Juke Motor Seçenekleri 1.0 litrelik üç silindirli DIG-T turboşarjlı benzinli motor ile sunulacak olan araç 6 vitesli manuel veya sportif 7 vitesli çift kavramalı DCT şanzımanla satışa sunulacak. Eco, Standart ve Sport sürüş seçenekleri de olacak.
5W-30 A5/B5 ve 5W-40 A3/B4 ürünleri de ACEA ve API uluslararası spesifikasyonlarını karşılayan benzinli ve DPF (dizel partikül filtresi)si olmayan dizel araçlar için uygundur.
Nissan Juke 1.5 dCi ne kadar yakıyor?
Araç Euro 6 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 46 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 4.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 3.8 lt/100km ve ortalama olarak da 4.0 lt/100km yakıt tüketiyor.

Geri